2777
2789
عنوان

چجوری خونه مادر شوهر هیچ کاری نکنیم دعوا نمیکنن🫣

| مشاهده متن کامل بحث + 1212 بازدید | 103 پست
😂😂😂😂😂🥰🥰

ببین زن عمو من میخواست آشپزی کنه خونه مادر بزرگم یعنی مادر شوهرش

مواد کوکو از بالا ریخت همه جا شد پر روغن و دود و...

من و دختر عمه ام رفتیم درست کردیم

اینجوری خراب کاری هم میشه 

آشپزی کردن که اصلا ربطی به تو نداره. فوقش یه سالاد درست کن. یا ظرف بشور یا سفره بنداز. نه اینکه تمیز ...

کارای کوچیک ظرف سفره و سالاد هستن فقط؟

🔴کاربری دست دو نفره لطفا هی نگید تاپیکات شبیه هم نیستن….🔴برای ظهور امام زمان عزیزمون صلوات بفرستین🤲🏻

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

ولی من به جز عینا مشکلم اینه زیادی خجالتیماصلا نمیتونم با بقیه حرف بزنم حضوری حتی از کوچیکتر از خودم ...

خجالت برای چی

کلا نه حرف بزن نه نظر بده نه دخالت کن نه زیاد بخند 

حرف زدن گوش کن جواب خیلی کوتاه بده

کم کم خجالت می‌ریزه

اما زیاد خودت بی دست و پا و خجالتی نشون نده

ببین زن عمو من میخواست آشپزی کنه خونه مادر بزرگم یعنی مادر شوهرشمواد کوکو از بالا ریخت همه جا شد پر ...

مسخره نمیکنن😂؟

ولی خب من خیلی یواش و اروم کار میکنم این بهانه هست؟؟؟

🔴کاربری دست دو نفره لطفا هی نگید تاپیکات شبیه هم نیستن….🔴برای ظهور امام زمان عزیزمون صلوات بفرستین🤲🏻

ببین زن عمو من میخواست آشپزی کنه خونه مادر بزرگم یعنی مادر شوهرشمواد کوکو از بالا ریخت همه جا شد پر ...

از عمد خراب کرد؟

خجالت برای چیکلا نه حرف بزن نه نظر بده نه دخالت کن نه زیاد بخند حرف زدن گوش کن جواب خیلی کوتاه بدهکم ...

من ریادی بی دست و پا و خجالتیم حتی تو مدرسه هم مسخرم میکنن🤧

اگر گفتن آشپزی کن چیبعضی خانواده ها میگن

من باشم قبول نمیکنم میگم کمرم درده پریودم. ادم خونه خودش اشپزی کنه مهمونی ام میره آشپزی کنه؟ بعدم یه بار که اینکارو کنی همیشه دیگه وظیفت میدونن میگن زودتر بیا اشپزی کن. 

من شیش سال عروسشونم در حد ظرف و سفره انداختن کمک میکنم دلیلش اینه به شدت ایراد گیرن معذب میشی بخوای کاری بکنی یه موقعم برم تو آشپزخونه به مادرشوهرم بگم فلان چیز من سرخ کنم شوهرم سریع میگه تو که می‌دونی ایراد میگیره و کار کسی و قبول نداره بیا بشین  یا مثلا پدر شوهرم بگه میوه بیار شوهرم سریع پامیشه میگه من میارم تو بشین

همه اقوام مثل هم نیستن مثلا ما رسمه باید بشیتر کارهارو عروس بکنه 

مثلا اگ بشینی خیلی موذب میشی واینکه زشته مادرشوهر چیزی جلومون بزاره ماباید از اون پذیرایی کنیم حتی خونه خودش

مسخره نمیکنن😂؟ولی خب من خیلی یواش و اروم کار میکنم این بهانه هست؟؟؟

چرا مسخره پشت سرش کردن منم گفتم ساده ها خونه خودش مگه درست نمیکنه از سیاست دیگه ک کلا آشپزی نکنه اینجا

اما خوب بهش حق. هم دادم گفتم دوست نداره کار کنه مگه زور آخه نمی‌خواد کار کنه

آره آروم آروم کار کن عالیه 

البته خونه خودت زرنگ بتش