2777
2789
عنوان

چجوری خونه مادر شوهر هیچ کاری نکنیم دعوا نمیکنن🫣

| مشاهده متن کامل بحث + 1215 بازدید | 103 پست
من نمیدونم روابطتون چجوریه ؟چند وقت یکبار میری خونه مادرشوهرت ؟یا به جز خودتون کس دیگه ای هم هست یا ...

زن داییمه مادر شوهرم

فعلا که نامزدم نرفتم منظورم بعد عروسی هست هفته ایی بار فوقش میرم

🔴کاربری دست دو نفره لطفا هی نگید تاپیکات شبیه هم نیستن….🔴برای ظهور امام زمان عزیزمون صلوات بفرستین🤲🏻

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من نمیدونم روابطتون چجوریه ؟چند وقت یکبار میری خونه مادرشوهرت ؟یا به جز خودتون کس دیگه ای هم هست یا ...

فقط جاریم هست با خواهر سوهرم

🔴کاربری دست دو نفره لطفا هی نگید تاپیکات شبیه هم نیستن….🔴برای ظهور امام زمان عزیزمون صلوات بفرستین🤲🏻

آشپزی نکنجارو و‌گردگیری هم نکنفقط همون سالاد و چای ریختم

اگه گفتن اشپزی کن چی بگم

زن داییمه مادر شوهرمفعلا که نامزدم نرفتم منظورم بعد عروسی هست هفته ایی بار فوقش میرم

خوب من خونه مادر خودم هفته ای یکبار میرم 

هفته ای یکبار دیگه مهمون محسوب نمیشی رفتی پاشو کمک در حد عادی بکن غذا زو مادرشوهرت درست کرد ظرفها رو بشور تو سفره انداختن کمک کن 

خونواده شوهرمن جمعیتشون زیاد بود هر وقت منو دعوت میکردن باقیشونم میومدن چن باری کمکشون کردم دیدم دار ...

خانواده شوهر منم توقع دارن عروس کلفت باشه اکه کسی کاری نکنه مکنه خوششون نیاد ازش 

من بعد ازدواج هنوزم نمیدونم جکار کنم اونجا

خانواده شوهر منم توقع دارن عروس کلفت باشه اکه کسی کاری نکنه مکنه خوششون نیاد ازش من بعد ازدواج هنوزم ...

اوایل شوهرم هردفه میرفتیم میگفت بلندشو کمکشون کن 

و وقتی برمیگشتیم دیگه دعوا بود

من ی سری مادرشوهرم جلو شوهرم بهم گفت بیا کمکم کن

بخدا قسم ی گوسفند رو کامل دادن من تمیز کردم حداقل ۳ ۴ ماه یه گردن درد عجیبی گرفتم ک باهیچی خوب نمیشد،

شوهرم تنبیه شد بس ک نالیدم و جنجال راه انداختم

الان دیگه من خودم میگم نمیتونم بلندشم کمکشون میگه عیب نداره

💙عاشق خودمم💋... از من فقط یدونه تو دنیا هست
خوب من خونه مادر خودم هفته ای یکبار میرم هفته ای یکبار دیگه مهمون محسوب نمیشی رفتی پاشو کمک در حد عا ...

اسپزی جاریم میکنه

ببین بهش گفتم من برای خواهرشوهر و جاری و... کار نمیکنماون موقع اصلا توقع ندارم ازمخودش پا میشهپنج ش ...

بگو کمتر بریم

اگه گفتن اشپزی کن چی بگم

من تو عقد گفتم خوشم نمیاد خونه کسی آشپزی کنم با خنده و شوخی

و کلا دو بار تو این شش سال آشپزی کردم

اونم مادر شوهرم مریض بود

پیاز خورد کن بزار رو گاز به بهونه دستشویی برو بگو مواظب پیاز باشین اصلا نیا تا خود مادر شوهر بره سراغش بعد برو سراغ گوشی بعد برو بگو درست کردین ممنونم

منم چای ببرم

چای بریز باز بگو سالاد می‌خواین یا نه و..

هی الکی راه برو  بگو بیام کمک و کمک هم زیاد نکن

من تو عقد گفتم خوشم نمیاد خونه کسی آشپزی کنم با خنده و شوخیو کلا دو بار تو این شش سال آشپزی کردماونم ...

😂😂😂😂😂🥰🥰

آره باید بگم شام بخوریم بعد شام اگر خواست برهبگم مامانت پا درد داره کمتر بریم خونه شون برای شام و نا ...

اره

من تو عقد گفتم خوشم نمیاد خونه کسی آشپزی کنم با خنده و شوخیو کلا دو بار تو این شش سال آشپزی کردماونم ...

ولی من به جز عینا مشکلم اینه زیادی خجالتیم

اصلا نمیتونم با بقیه حرف بزنم حضوری حتی از کوچیکتر از خودمم خجالت میکشم حرف بزنم🤦🏻‍♀️

چکار کنم این خجالت لعنتی بریزه

به جز خجالت کشیدن نمیدونم چی بگم

آشپزی کردن که اصلا ربطی به تو نداره. فوقش یه سالاد درست کن. یا ظرف بشور یا سفره بنداز. نه اینکه تمیزکاری و جارو و... اینا اصلا انجام نده. کسی که مهمونی میده وظيفشه کارای درشتو انجام بده شماام لطف میکنی کارای کوچیکو کمک کنی همین.