2777
2789
عنوان

چجوری خونه مادر شوهر هیچ کاری نکنیم دعوا نمیکنن🫣

| مشاهده متن کامل بحث + 1215 بازدید | 103 پست
چطوری بعد خجالت نمیکشی فقط یه گوشع بشینی؟

سرتو گرم کن مثلا شروع کن حرف زدن با بچه ها فامیل بازی کردن ، در همین حد کمک کردن بسه سفره بیاری یا جمع کنی ظرفا‌رو ببری یا یکم ظرف بشوری همین کافیه ظرفم نشوستی بیا بشین سرتو گرم کن با سیاست یعنی این نیس که کمک نکنم کردم دیگه خسته شدم حواسمم مثلا پرت شد بای این بچه بازی کردم حرف زدم یا راجب یچیزی با یکی از خانواده من نشسته بشین کرم بگیر صحبت کن همینقدر ساده و موزیانه😁😁😁😁

من باشم قبول نمیکنم میگم کمرم درده پریودم. ادم خونه خودش اشپزی کنه مهمونی ام میره آشپزی کنه؟ بعدم یه ...

آره 

من مادر شوهرم مریض بود اشپزی کردم

سری بعد همسرم گفت برو شامی درست کن گفتم ماهی تابه تفلون نیست نمیتونم

هرچند مادر شوهرم نگفت هی گفت بزار بشینه بابا خودم هستم و اصلا نذاشت کمک کنم 

دوبار درست نکنم باز همسرم می‌فهمه نباید بگه پاشو

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

من شیش سال عروسشونم در حد ظرف و سفره انداختن کمک میکنم دلیلش اینه به شدت ایراد گیرن معذب میشی بخوای ...

چه شوهر فعمیده ایی

چکار کنم‌نتمزد منم همینجوری بشه

🔴کاربری دست دو نفره لطفا هی نگید تاپیکات شبیه هم نیستن….🔴برای ظهور امام زمان عزیزمون صلوات بفرستین🤲🏻

سرتو گرم کن مثلا شروع کن حرف زدن با بچه ها فامیل بازی کردن ، در همین حد کمک کردن بسه سفره بیاری یا ج ...

😂😂

چطور این همه سیاست یاد کرفتین

🔴کاربری دست دو نفره لطفا هی نگید تاپیکات شبیه هم نیستن….🔴برای ظهور امام زمان عزیزمون صلوات بفرستین🤲🏻

مثلا من بد سفره و اینا کلا چندمین الکی سرپام هی میگم کمک کنم مادرشوهرم تاروفی میگه نه برو بشین و اینا بد من سوسکی میرم سمت بچه خواهر شوهرم حالشو میپرسم بهش میگن بازی جدید چی گرفتی بد اون درگیر میشه بهم یاد بده بازیشو باهم حرف می‌زنیم تموم میشه چایی میارن 😁😁😁😁

آره من مادر شوهرم مریض بود اشپزی کردمسری بعد همسرم گفت برو شامی درست کن گفتم ماهی تابه تفلون نیست نم ...

دقیقا واسه همین که بعدا وظیفت میدونن مخالف کار کردن خونه مادرشوهرم. مثلا خودم تو خونه مامان خودم انگشت شمار اشپزی کردم چون مامانم نمیذاره کار کنم بعد برم خونه مادرشوهر اشپزی کنم؟!🥴

نه نیستی عزیزمببین میخوای در خواست دوستی بدهبا عقل ناقص خودم هر کمکی و راهنمایی بهت میکنم مثل خواهرم ...

درخواستمو قبول کن خوشگلم😍🫀

تو هم مثل خواهر بزرگترمی

هنوزم فکر میکنم بلد نیستم خوب ولی همینجوریه دیگه من خونه مامانبزرگمم همینجوری بودم این یه مورد و خوب ...

😂

چه شوهر فعمیده اییچکار کنم‌نتمزد منم همینجوری بشه

من برعکس بقیه که میگن عیب خانواده شوهر نگو میگم بهش یعنی این طوری نیستم یه سره غر بزنم یا تو مخش برما یه بار میگم و رد میشم مثلا چند بار غذا درست کردم بردم هی ایراد گرفتن در صورتیکه همون غذارو خونه خودم میان با اشتها میخورن یه بار شوهرم گفت فلان چیز درست کن ببریم درست کردم بعدش گفتم من درست کردم ولی دیگه اینو ازم نخواه چون همیشه وقتی چیزی میارم مامانت یا نمیخوره ازش یا ایراد میگیره بعد دقیقا قبل رفتن این حرف زدم وقتی رفتیم همون لحظه مادرشوهرم شروع کرد ایراد گرفتن شوهرمم جواب ننش داد یه بارم میوه شستم مادرشوهرم نخورد گفت تو کثیف میشوری منم اومدم به شوهرم با خنده گفتم مامان گفت تو کثیف میشوری نخورد خیلی خجالت کشیدم اونم کم کم متوجه شد که خانوادش چه جورین یکمم چون مامانش از اول کلی کار تو خونه مادرشوهر کرده و همه بهش بی احترامی میکنن از اول دوست نداشت این بلا سر زنش بیاد دوست نداره میرم اونجا کار کنم 

چرا مسخره پشت سرش کردن منم گفتم ساده ها خونه خودش مگه درست نمیکنه از سیاست دیگه ک کلا آشپزی نکنه این ...

ولی مامانم همش با جاریم مقایسم میکنه میکه باید از اون زرنگ تر باشی و بهتر کار کردن بلد باشی☹️

من نمیخوام مثل جاریم‌باشم که همه کارا با من باشن

نه تنها مامانم همه مقایسم میکنم با جاریم

دقیقا واسه همین که بعدا وظیفت میدونن مخالف کار کردن خونه مادرشوهرم. مثلا خودم تو خونه مامان خودم انگ ...

منم الکی چای میاره ظرف می‌زارم بعد تو کابینت میرم الکی راه میرم میام می‌شینم

به قول شما دارم کار کردن کمتر میکنم

الان فقط یک ظرف بشورم 

اونم ظرف شام

نه ظرف چای و میوه و....

چای هم میگم بسه دیگه نمیخورم