2777
2789
عنوان

چجوری خونه مادر شوهر هیچ کاری نکنیم دعوا نمیکنن🫣

| مشاهده متن کامل بحث + 1207 بازدید | 103 پست
مثلا مهمونی میریم چکاری باید بکنیم؟خونه خونواده شوهر هم مثل بقیه مهمونی ها باشیم؟

من همونطورم حتی خونه دایی و خاله و عمه اش

البته مهمونی های ما طبیعیه همه کمک میکنن کسی نمیشینه

موقع آوردن سفره یا چیدن میز همه به صاحبخونه کمک میکنن 

شستن ظرف همینطور 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

مثلا من بد سفره و اینا کلا چندمین الکی سرپام هی میگم کمک کنم مادرشوهرم تاروفی میگه نه برو بشین و این ...

😂😂😂

منمگ شده مثلا میرم مهمونی یه کم کار میکنم بعد نگا میکنم بقیه چجوری کار میکنن🤦🏻‍♀️😂

🔴کاربری دست دو نفره لطفا هی نگید تاپیکات شبیه هم نیستن….🔴برای ظهور امام زمان عزیزمون صلوات بفرستین🤲🏻

من موقع سفره گذاشتن کمک میکنم . موقع ظرف شستن من ظرفارو تو اشپزخونه جابه جا میکنم یا خشک میکنم همین . این برای خونه ی جاریام یا خواهر شوهرم یا کلا هرجایی دعوت میشم هست.

ولی چون مادرشوهر ندارم و فوت شده وقتی خونه مادرشوهرم دعوت میشم معمولا خواهر شوهر مثلا خورشت رو میپزه و جاری مثلا برنج رو  و ... و خب هرکدوم خونه خودشون میپزن . و خب بخاطر همین منم چون عقد هستم و نمیتونم همچین کارایی کنم فقط خونه مادرشوهرم معمولا یک ساعت یا دوساعت زودتر میرم تو تمیز کاری و پذیرایی کمک میکنم

🕊️گاهی خلاف آنچه فکر میکنی ،بیندیش.....

بعضی ها واقعا بی وجدان هستند،زن داداش من وقتی می‌ره مادرم با چادر کمرشو می‌بنده تا بتونه کارارو انجام بده دیکس کمر داره شدید،حتی سفره ای که بچه شوغذا میده وسط حال می‌زاره تا کسی دیگه جمع کنه،وقتی ما هستیم ما کارا رو میکنیم نیستیم مادرمون،من که گفتم خدا زن داداشامو خدا گرفتار یکی مثل خودشون کنه

گیجید هنوز فصل تردید گذشت ان قصه که گفتید و شنیدید گذشت، داعش به چراغ سبزتان هار شده از این همه خون چگونه خواهید گذشت!!؟؟ اگه یه بار میگم جاریم وسواسه تایپک دیگه میگم شلختس، یه تایپک میگم پولداره، یه تایپک میگم اهل رفت آمد نیست، یه تایپک میگم هررهفته گردش تفریح، یه تایپک میگم حسود، نگید دروغگو بدانید و آگاه باشید بنده شش تا جاری دارم با خودم هفتا میشم 😂😂😂😂به ارزوهایم قول رسیدن دادم😌
ولی مامانم همش با جاریم مقایسم میکنه میکه باید از اون زرنگ تر باشی و بهتر کار کردن بلد باشی☹️من نمیخ ...

کمک کن اما خودت رو نکش ،مثلا نرو خونه تکونی کمکش اما اگه خونشون مهمونی حتما خودت هم کمکی بکن ،اتفاقا همیشه پشت سر اون عروس گشاده حرفه

مادرم بهم یاد داده وقتی بزرگتر کار می‌کنه منم برم کمک کنم

منم اکه مادرشوهرم تنها باشه روم نمیشه بیکار بمونم

🔴کاربری دست دو نفره لطفا هی نگید تاپیکات شبیه هم نیستن….🔴برای ظهور امام زمان عزیزمون صلوات بفرستین🤲🏻

خیلی فرمانشون هستی؟؟

نه فقط چند بهر رفتم‌خونشون

اون روزم منو جاریم تنها بودیم‌مثلا میخواستم کمک کنم

کمک کن اما خودت رو نکش ،مثلا نرو خونه تکونی کمکش اما اگه خونشون مهمونی حتما خودت هم کمکی بکن ،اتفاقا ...

موقع مهمونی چکار کنم

بعضی ها واقعا بی وجدان هستند،زن داداش من وقتی می‌ره مادرم با چادر کمرشو می‌بنده تا بتونه کارارو انجا ...

والا منم همینو گفتم اما کسی به روی خودش نیاورد گفتم جوری راهنمایی کنید و رفتار کنید که انتظار دارین عروستون اینجوری رفتار کنه 

بازها تو همچین تاپیکهای گفتم فکر کنید عروس خودتون داره این تاپیک زو میخونه 

بعد یاد طرف میدن که چجوری الکی سر خودشو گرم بگنه چطوری بره تو دستشویی بمونه چطوری الکی راه بره تا کارها تموم بشه 

به جای همه این بازی ها پاشین کمکی بکنید بهتر نیست ؟

بابا عروس مهمون نیست عضوی از خانواده است 

حالا نگفتیم بره خونه تکونی بکنه اما وقتی میره اونجا برلی ظرف شستن و سفره انداختن دیگه اینهمه سیاست و ادا لازم نیست