2777
2789
عنوان

چجوری خونه مادر شوهر هیچ کاری نکنیم دعوا نمیکنن🫣

| مشاهده متن کامل بحث + 1228 بازدید | 103 پست
جاری من هیچکار نمیکنه عزیزتره من که کلفت بودم اگه دو دقیقه می‌نشستیم وا ویلا میشد

منم همینو میگم اکه اونجا برم چجوری کار کنم

🔴کاربری دست دو نفره لطفا هی نگید تاپیکات شبیه هم نیستن….🔴برای ظهور امام زمان عزیزمون صلوات بفرستین🤲🏻

منم همینو میگم اکه اونجا برم چجوری کار کنم

اصلا جارو و گردگیری عمراااا نکنیها غذا هم همین طور نور 

در کل دیر به دیر برو

یه بار چایی بریزم بیار 

یه بار ظرف بشور 

یه بار سفره بنداز این کارها رو انجام بده 

عاشق کشورم ایران عزیزم هستم🌹

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

من جارو میزنم ظرف هم میشورم بازم کلی پشت سرم حرف میزنن دیگه وای به حال روزی این کارارو نکنم

جاریمم همونطوره

🔴کاربری دست دو نفره لطفا هی نگید تاپیکات شبیه هم نیستن….🔴برای ظهور امام زمان عزیزمون صلوات بفرستین🤲🏻

هیچ کاری که نمیشهمن فقط ظرف میشورم اونجا همین

همش طرفا با توعه؟

یا فقط یه بار بعد غذا

اصلا جارو و گردگیری عمراااا نکنیها غذا هم همین طور نور در کل دیر به دیر برویه بار چایی بریزم بیار یه ...

همسرم برای اولین بار تو این شش سال گیر داد خونه مادرش شامی درست کنم

هی میگفت مامان بیا بشین درست می‌کنه

کسی هم جز خودمون نبود

دیگه مامانش نذاشت گفت خودم هستم

منم فقط رفتم کنار مادرش حرف زدم بعد گفتم ماهی تابه تفلون نیست نمیتونم هیچ کار نکردم

چیکار کنم دفعه بعد گفت 

اولا ک نمیرم دوما اگه برم در حد چند ساعت اونم کاری نمیکنم چون از اول دشمن جونم بودند 😊

چطور میتونی هیچ کاری نکنی؟

من نمیدونم چرا احساس شرکندگی میکنم🤒

عروسیته میخوای با خانواده شوهرت زندگی کنی

نه برای مهمونی منظورمه

حتما که نباید هیچ کاری نکنی گاهی کار کن ولی کم . من از همون اول فقط یکم جمع میکردم خجالت هم نمیکشم ک ...

چطوری عزیزم 

من ازدواج کردم وقتایی که میرم خونه اونا چکار کنم چطور کمک کنم

وقتایی هم مهمونی دارن چطور کمک کنم

من هرجایی نهار شام دعوت بشم کمک میکنم در چیدن سفره ظرف اینا فرقی برام نداره کجا باشهولی خوب قرار نیس ...

مثلا مهمونی میریم چکاری باید بکنیم؟

خونه خونواده شوهر هم مثل بقیه مهمونی ها باشیم؟

ظرفای بعد غذا

دیگه هیچ کاری نمیکنی؟!؟

فقط یه بار ظرف میشوری بعد میشینی!؟

بستگی به خانواده شوهرت و شوهرت داره من خودم میرم مادر شوهرم اجازه نمیده کار بکنم یا مثلا در حد جمع ک ...

خوشبخالت من یه بار تو نامزدی رفتم

اشپزخونه رو جارو کشیدم تمیز نبودم مادر شوهرم پررو زهم کفت اینو کی جارو کرده تمیز نیست😒

اره دیگه

همسرم برای اولین بار تو این شش سال گیر داد خونه مادرش شامی درست کنم

هی میگفت مامان بیا بشین درست می‌کنه

کسی هم جز خودمون نبود

دیگه مامانش نذاشت گفت خودم هستم

منم فقط رفتم کنار مادرش حرف زدم بعد گفتم ماهی تابه تفلون نیست نمیتونم هیچ کار نکردم

چیکار کنم دفعه بعد گفت