2777
2789

مثلا میگن اینحوری احترام خودتون حفظ میشه 

اونجا میرین فوقش یه بار ظرفارو بشورید یا میز یا سفره رو‌ جمع کنید

گاهی وقتا هم هیچکدومو نکنید

یعنی جی چجوری؟اصلا مگه میشه هیچ‌کاری نکرد؟

من خجالت کیکشم بیکار بشینم یا ممکنه با خودشون بگن میاد مثل مهمون میشینه…

چکار کنم هیچ کاری نکنم چند وقت دیگه عروسیمه

🔴کاربری دست دو نفره لطفا هی نگید تاپیکات شبیه هم نیستن….🔴برای ظهور امام زمان عزیزمون صلوات بفرستین🤲🏻

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

یک نسخه رو برای همه نمیپیچن.

باید شرایط خودت و اون خانواده و عرف فرهنگی و صمیمیتو در نظر بگیری.

بعضی از خانواده ها و جوامع اینطورین ک حتی مهمون های غریبه هم توی پذیرایی و غیره کمک میکنن و بعضیا حتی بچه هاشونم کمک میکنن.

کاری ک بنظرت درسته رو انجام بده‌.

بستگی به خانواده شوهرت و شوهرت داره من خودم میرم مادر شوهرم اجازه نمیده کار بکنم یا مثلا در حد جمع کردن ظرف های میوه میخوام انجام بدم همسرم از دستم میگیره و خودش جمع میکنه توی این یک سال دو بار به اصرار ظرف شستم فقط

اتفاقا بره بشینی بخوری برات خم و راست بشن هیچ احترامی حفظ نمیشه بلکه ازادم متنفرم میشن من میرم کارم میکنم از بقیه هم احترامم بیشتره با اینکه عروس کوچیکه هستم ولی خودم میخوام کمک کنم نه که مادرشوهر بگه خواهرشوهر بگه من گوش به فرمان باشم ازاول نزاشتم کسی بهم دستور بده یا بگه تو بیا ظرف بشور غذا بپز جایی که نیاز به کمکم باشه خودم کمک میکنم والا اونام آدمن نوکر ما نیستن که.تنها کاری که میکنم اینه که هرکاری خودم بخوام انجام میدم نه اینکه بقیه بهم دستور بدن خودشونم فهمیدن حتی یبار ازجامم پا نشم نمیگن تو بیا کمک چون اخلاقمو میدونن

فقط 12 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
من فقط ظرف میشورم و سفره باز میکنم.

چطوری بعد خجالت نمیکشی فقط یه گوشع بشینی؟

🔴کاربری دست دو نفره لطفا هی نگید تاپیکات شبیه هم نیستن….🔴برای ظهور امام زمان عزیزمون صلوات بفرستین🤲🏻