2777
2789
عنوان

چجوری خونه مادر شوهر هیچ کاری نکنیم دعوا نمیکنن🫣

| مشاهده متن کامل بحث + 1205 بازدید | 103 پست
چطوری عزیزم من ازدواج کردم وقتایی که میرم خونه اونا چکار کنم چطور کمک کنموقتایی هم مهمونی دارن چطور ...

خواهر شوهر ،جاری داری؟؟ ببین مثلا من فقط ظرف های پذیرایی و جمع میکنم و میرم کنار شوهرم میشینم وقتی جاریم غذا میپزه انتظار دارن من بشورم ولی من میگم خواهرشوهرم باید بشوره ،

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

اصلا جارو و گردگیری عمراااا نکنیها غذا هم همین طور نور در کل دیر به دیر برویه بار چایی بریزم بیار یه ...

اگه گفتن امروز تو اشپزی کن چی بگم؟؟؟

یکی دو بار رفتم یه بار برنج پختم یه بارم سالاد

🔴کاربری دست دو نفره لطفا هی نگید تاپیکات شبیه هم نیستن….🔴برای ظهور امام زمان عزیزمون صلوات بفرستین🤲🏻

منم همینو میگم اکه اونجا برم چجوری کار کنم

عزیرم خونه مادرها که مهمون نیستی شما هم عضو اون خانوادخ هستی نمیگم برو خودکشی بکن اما به شکل عادی باید پاشی کمک بدی خودت روت میشه بشینی یک زنی که حداقل بیست سال ازت بزرگ‌تره کار بکنه ؟

همونجوری خونه مادرشوهرت رفتار کن که توقع داری زن داداشت خونه مادرت رفتار بگنه

همسرم برای اولین بار تو این شش سال گیر داد خونه مادرش شامی درست کنمهی میگفت مامان بیا بشین درست می‌ک ...

به همیرت توی خلوت بگو خوشم نمیاد از کارت

🔴کاربری دست دو نفره لطفا هی نگید تاپیکات شبیه هم نیستن….🔴برای ظهور امام زمان عزیزمون صلوات بفرستین🤲🏻

عزیرم خونه مادرها که مهمون نیستی شما هم عضو اون خانوادخ هستی نمیگم برو خودکشی بکن اما به شکل عادی با ...

اخه همه میگن اونجا برو‌ل مهمون باش

فقط اکه مادر سوهرم تنها باشه باهاش کارارو میکنم؟

خوشبخالت من یه بار تو نامزدی رفتماشپزخونه رو جارو کشیدم تمیز نبودم مادر شوهرم پررو زهم کفت اینو کی ج ...

برا همین میگم بستگی به خانواده شوهرت داره من ازدواج دومم هست ازدواج قبلیم میرفتم باید غذا رو هم من درست میکردم با اینکه کم سن بودم بعد کلی غر میزدن که بلد نیستی فک کن با ۱۵سال سن برای ۸نفر غذا درست میکردم 

اخه همه میگن اونجا برو‌ل مهمون باشفقط اکه مادر سوهرم تنها باشه باهاش کارارو میکنم؟

من یک سوال پرسیدم ازت 

دوست داری عروستون میاد خونتون مثل مهمون باشه ؟

ایناییکه میکن مثل مهمون باش خودشون عروسشون اینجوری باشه کلی حرف میزنند به عروسشون 

مهمون یعنی سالی یکبار بری خونه طرف 

وقتی مثلا هر هفته میری خونه مادرشوهرت مهمون محسوب میشی ؟

خواهر شوهر ،جاری داری؟؟ ببین مثلا من فقط ظرف های پذیرایی و جمع میکنم و میرم کنار شوهرم میشینم وقتی ج ...

یه خواهر شوهرم متاهله زیاد نمیاد یکی هست تهدتغاریه لوسه۱۴سالشه

بقیه جاری هام خونشون شهرای دیکه هست یه جاریم خونش با مادر شوهرمه اکثر کارا با اون هستن 

چجوری 

خودت میگی الان خواهر شوهر بشوره؟؟؟

برا همین میگم بستگی به خانواده شوهرت داره من ازدواج دومم هست ازدواج قبلیم میرفتم باید غذا رو هم من د ...

الان چند سالته عزیزم

من یک سوال پرسیدم ازت دوست داری عروستون میاد خونتون مثل مهمون باشه ؟ایناییکه میکن مثل مهمون باش خودش ...

پس توی چه کارایی کمک کنم

مثلا سفره رو جمع کنم و ظرفای غذا رو بشورم یا برنج دم بدم و سالاد درست کنم 

گاهی وقتا هم اشپزی 

گردگیری اینارو نکنم

پس توی چه کارایی کمک کنممثلا سفره رو جمع کنم و ظرفای غذا رو بشورم یا برنج دم بدم و سالاد درست کنم گا ...

من نمیدونم روابطتون چجوریه ؟چند وقت یکبار میری خونه مادرشوهرت ؟یا به جز خودتون کس دیگه ای هم هست یا نه ؟

خونواده شوهرمن جمعیتشون زیاد بود هر وقت منو دعوت میکردن باقیشونم میومدن 

چن باری کمکشون کردم دیدم داره عادت میشه و یدفه حتی بهم با طعنه میگفتن منتظرنیم بیا بشور و... دیگه تا ی سال دست ب هیچی نزدم

خداشاهده اینقدر تو اون ی سال احترامم گذاشتن ک حد نداشت فهمیدن بخاطر حرفشون ناراحت شدم

البته تونامزدی و بعد عروسیم حداکثر ماهی ی بار میریم

همیشه هم شام نمیمونم،،،

الان یک درمیون کمک میکنم برای ظرف شستن

دو ماهی هست باردارم دیدم جاریای دیگم موقع بارداری با اینکه حالشون بد بودهم بابد کمک میکردن و با این حال هیچ احترامی نداشتن پیش خونواده شوهرم

الان ک باردارم دیگع هیچ کمکی نمیکنم و مزاحمشون هم نمیشم البته تو خونه خودمم ماهی ی بار میریم سرمیزنیم

والا بیشتر   از بقیه احترام منو دارن

ی کم ب خودتون بها بدین من خودم خونه بابام دس ب سیاه و سفیدم نمیزدم چ لزومی داره مث کلفت بشم و کوزت وقتی میرم خونه پدرشوهرم؟

💙عاشق خودمم💋... از من فقط یدونه تو دنیا هست
به همیرت توی خلوت بگو خوشم نمیاد از کارت

ببین بهش گفتم من برای خواهرشوهر  و جاری و... کار نمیکنم

اون موقع اصلا توقع ندارم ازم

خودش پا میشه

پنج شنبه اونجا بودیم کل کاری ک کردم فقط ظرف شام ک زیاد نبود شستم

گوجه هم گفتم همسرم بخر برای شامی من شستم خورد کردم مادر شوهر سرخ کرد

نه ظرف میوه و چای شستم نه چای بیارم نه .....

مادر شوهرم گفت نمی‌خواد سرخ کنی اذیت میشی منم گفتم نمیتونم بخاطر ماهی تابه و فقط کنارش موندم حرف زدم

الان به همسرم بگم مامانت اذیت میشه شام کم تر بریم اونجا یا بگم از بیرون بخر

نمی‌خوام مستقیم دیگه بگن