2777
2789
عنوان

روز زن پارسال بهم گفت مگه مادرمی💔

674 بازدید | 47 پست

یادمه روز دختر نامزد سابقم بهم تبریک نگفته بود من ازش انتظار هدیه نداشتم فقط یه تبریک

بهم گفت مگه دخترمی 

گذشت روز زن شد بهم گفت آماده شو بریم واسه مامانم کادو بگیریم رفتم واسه مادرش یه انگشتر طلا گرفت بهش گفتم امروز روز زنم هستااااا پس کادو من کو یه نگاه کرد گفت روزه مادره مگه مادرمی 💔بازم سکوت هیچی نگفتم 

بعدش ولنتاین شد من کادو گرفته بودم یه دستبند نقره ۱۲۰۰ شده بود منتظر موندم منتظر موندم اما هیچی نه تبریکی نه کادو هیچی بعدش من کادوشو دادم گفتم اگه یادت رفته اشکالی نداره بهم گفت مگه ما عاشق و معشوقیم امروز روز عشاق هست نه ما کادومم نگرفت هنوزم ته کشوم داره خاااک میخوره 

ولی الان به گوشم میرسه واسه عشقش چه کارا که نمیکنه حتی امشب روز زن که اصلا قبولش نداشت عقدشه نمیگم بدبخت بشه ولی اونجوری من دوسش داشتم و اون دوسم نداشت یکی رو دوس داشته باشه و دوست داشته نشه هیچوقت 

میدونید گاهی بعضی آدما آدم درست زندگی ما نیستن ولی واسه بقیه بهترین هستن چون واسه ما خوب نبودن دلیل نمیشه تا ابد همونجوری باشع گاهی هرچقدر هم گذشت کنید بازم قسمت هم نیستین

میشه برای حاجت دلم دعاااا کنی میشه دعاااا کنی به خواستم برسم آروم و قرار ندارم  🥲عاشقتم عشقم ❤💍

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خدا روشکر کن با  همچین آدمی ادامه ندادی

يک‌ روز كه تصورش را نمیكنی،جايی كه در خواب هم نديده‌ای،لحظه‌ای كه به هيچ چيز فكر نمیکنی،و تازه رها شده ای از بند آرزو،از جانب پروردگار دريافت خواهی كرد ،چيزی فراتر از آنچه در طلبش بودی...