2777
2789
عنوان

اگر درآمد شوهرم ماهی ششصد تومن بود سر کار نمی‌رفتم 🥲

| مشاهده متن کامل بحث + 6542 بازدید | 227 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم هرپالتو تو مغازه از ۳تومن شروع میشه تا۱۵ تومنیا مغازه ام باشه ک تو بورس مانتوفروشاس و موقعیتش ...

شما روزی ۲۰ تا هم بفروشید از هر کدوم ۳ میل هم سود کنید میشه۶۰ میلیون! در ماه میشه۱۸۰ میلیون!!!!! که قطعا هیچ وقت این طوری نیست که یه فروشنده هر روز مرتب مغازه بره و ۲۰ تا مشتری هم داشته باشه هر روز

اره من شنیدم مخصوصا اونا که کار عمده فروشی دارن برادر خودم تو بازار آهن فروش تهران انبار و عمده فرو ...

والا اینجا چیزی بگی شهیدت میکنن

پدرهمسرم حداقل ۲۰تا خونه و تولیدی داره اونم درامدش یجوری نجومیه ک نمیشه گفت ولی خیلی زیاااادن اینا بخدا

تورو سننه؟

ببخشید شما که باباتون طلا فروشی نداره ماهی 20 تومن بزن به کارت دخترش حسرت عشق و حال نکشه 

چون حسابدار اونم تو خونه نهایت همین مبالغ در بهترین حالت بدن 

همه عمر برندارم سر از این خمار مستی    که هنوز من نبودم که تو در دلم نشستی
جراح بینی اگر مشهور نباشه هر روز کیس نداره ضمن این که بله جراح ارتوپد درآمدش زیاده ولی نه این که همه ...

آره همه جراحا اینطوری نیستن ولی اینجا که کار میکنم اکثر جراحا درامداشون میلیاردیه

اخه واسه اینا میلیارد پولی نیست که هرکی به نسبت درامدش توقعاتش هم بالا میره

مثلا یه جاهایی خونه هاشونه که ۵۰ ۶۰ میلیارد پول خونه س

بعضی تجربه ها انقد بزرگن که DNA ت رو تغییر میدن

دروغ گفتن  ک‌کنتور نمینداره 😅

وطنم ای شکوه پابرجا،عشقم مولایم صاحب الزمان خدایا شکرت به خاطر وجود پسرهای عزیزتر از جانم بارالها هزاران بار شکرت .خدایم عزیزانم را عاقبت به خیر کن به حق بزرگیت .راه راست رو همیشه بهشون نشون بده و آنها را آنی به خودشان واگذار نکن الهی.......الهی پدرو مادرم و عزیزان رو هرجا و هر لحظه به خودت سپردم .خدایا تو که میدانی تو آرامش قلب منیییییییییی مهربان خدایم دوستت دارم....

والا اینجا چیزی بگی شهیدت میکننپدرهمسرم حداقل ۲۰تا خونه و تولیدی داره اونم درامدش یجوری نجومیه ک نمی ...

اره  درسته اونا که تو بازار. تهران کارشون گرفته و اینا ممکنه اصلا عجیب نیست 

از هزاران یک نفر اهل دل اند .ما بقی تندیسی از آب وگل اند