2777
2789
عنوان

دلم خونه از دست مادرشوهرم

1101 بازدید | 66 پست

اول میگم چی شده راهنماییم کنید چیکار کنم.

مابرای مناسبتی دعوت بودیم شام، بعد توی تالار غذای من و مادر همسرم که جوجه باش توی یه دیس بود.

بعد خیلی یهویی غذای منو و خودشو برداشت به جاریم گفت، فلانی ما نمی‌خوریم بیا تو سهم کار رو هم بخور.

منم کلا شُک شدم، تا آخر مهمونی حالم بده بود بعدشم دو روزه خودخوری میکنم.

امشب هم دعوتیم خون شود برای روز مادر نمیدونم به روش بیارم، یا اصلا نرم خونشون، موندم چیکار کنم.

چون یکبار هم یه اتفاقی افتاده بود من باهاشون صحبت کردم قیامت به پا کرد که بعد اون رابطه مو کم کردم و فقط تو مناسبت ها میرم خونشون.

به نظرتون چه رفتاری کنم درست و سنجیده تره؟

از طرفی میگم مادره امشب ش رو خراب نکنم، از طرفی می‌دونم خیلی شخصیت جالبی ندارن.

اشتباهت اونجا بوده که هنگ کردی جواب ندادی

آروم و منطقی می‌گفتی چرا من می‌خورم

جاریتم می‌فهمید

مادرشوهرتم دیگه این کارا رو نمی‌کرد

❌️❌️❌️ لایک نکن لطفا ❌️❌️❌️

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

وقتی شخصیت جالبی نداره وقتی قبلا منطقی حرف زدی و ماجرا برات درست کرده دیگه چه حرف زدنی؟حفظ فاصله شدید بکن و رسمی باش 

احترام ادم دست خودشه

کاش میشد از کسانی که مرده اند پرسید: آیا بالاخره رنج های بشر  پایان یافت؟

به شخصه با توجه به میزان حساس بودنم ترجیح میدم تو همچین جمعی نباشم.

استارتر عزیز این همه برات وقت میزارم کلی تایپ میکنم تز میدم ،حداقل یه لایک‌ کن دلم خوش باشه دیدی جواب نمیخوام 🤓 دوست عزیزی که یهو از رو هوا و‌ زمین وسط بحث مارو  ریپلای میکنی مسلسلی مینویسی و میخوای درسته ‌قورت بدی 😅 اولا ریلکس دوما باور کن ما خواهر شوهر، مادرشوهر، جاریت نیستیم ارامتررررر👌😬

من که بعد سالها ازارو اذیت امروز تصمیم گرفتم نرم  و برای همیشه قطع رابطه کنم. به همسرم گفتم شمابرو.دخترمم نمیرفت ولی گفتم برو با بابات تبریک بگو.چون منو خیلی اذیت کرده دخترمم دیگه دوسش نداره

لطفا لایک نکنید دوست عزیز.سپاس❤️

بنظرم امشب برو ولی رسمی.خیلی هم نشین.مادرشوهرم منم ی حرف کوچولو تو دلم باشه بزنم قیامت بپا میکنه و هزارتاهم دروغ بهم میبافه تحویل بقیه میده ک منو تخریب کنه.ولی تا این حد ک اینجور مواقع بری رو نگه دار

لطفا لایک نکنید دوست عزیز.سپاس❤️