liana70 مدیر عضویت: 1403/01/05 تعداد پست: 5596 عنوان اگر درآمد شوهرم ماهی ششصد تومن بود سر کار نمیرفتم 🥲 | مشاهده متن کامل بحث + 6465 بازدید | 227 پست البته من کارم تو خونست ولی زن کار نکنه بهتره همش به فکر خودش و عشق و حالش باشه الانم درآمدش کم نیست ولییییای کاش درآمدش آنقدر بود امروز | 10:34 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
يامين عضویت: 1397/02/04 تعداد پست: 691 طلا فروش هم بترکه ۲۰۰؛۳۰۰ زیاد طلا فروش داریم تو فامیل هیچکدوم ۶۰۰ درآمد ندارن با وجود اینکه همیشه م ... دلیلی نداره به شما درآمد واقعشونو بگن
هانا737373 عضویت: 1398/08/02 تعداد پست: 13016 طبقه بالامون یه جراح عمومیه بنده خدا مستاجره عزیزم این درآمدهای نجومی رو فقط شاید یک درصد از پزشک ها ... بله خیلی بستگی به بیمارستانی هم که کار میکنن داره بعضی تجربه ها انقد بزرگن که DNA ت رو تغییر میدن
فندوق۷۷ عضویت: 1399/10/01 تعداد پست: 6415 بدم اومد ازش حتی اگرم داشته باشه بیان کردنش ب این شکل کار ادم عقده ایه فقط والا نداره،، چقدر مگه میمونه برا تولیدی هااا؟؟؟ همش باید پول دستگاهو جنس جدیدو کارگر بدن خدایا به من صبری عطا فرما نزنم دهن بعضیا را سرویس کنم🤨😑
_crazy_snow_rider عضویت: 1403/08/14 تعداد پست: 122 حرف مفته گلم چی بگم والا ولی کم نیستن همچین درآمد هایی حالا از کجا و چطور شو دیگ نمیدونم
yasna3057m عضویت: 1401/11/21 تعداد پست: 3862 حتی رو سود سهامتم حساب کردی😂😂 آره عزیز هر ۶ماه یه ۳۰۰ بهمون میده خدایی خیلی خوبه جزئی از سرمایه اس آخه.😂 خدایا همه رو به خودت سپردم🥹میدونم که یه روزی یه جایی دل منم آروم میگیره🖤🥀
رکامادخت عضویت: 1402/11/26 تعداد پست: 348 منم کارم بیمارستانیه و از درامدا خبر دارمجراح میاد عمل کنه مثلا یه عمل بینی که کلا ۲ ۳ ساعت وقت میبر ... جراح بینی اگر مشهور نباشه هر روز کیس نداره ضمن این که بله جراح ارتوپد درآمدش زیاده ولی نه این که همه جراحا اینقدر باشن!
فرفری_جونم عضویت: 1403/06/13 تعداد پست: 2845 خب معلوم نیست یک مانتویی که فلان قدر درمیاد رو سه چهار برابر قیمت بلکه ده برابر میفروشید و دوزنده و ... عزیزم هرپالتو تو مغازه از ۳تومن شروع میشه تا۱۵ تومنیا مغازه ام باشه ک تو بورس مانتوفروشاس و موقعیتش خوبهروزی حداقل ۵۰۰تومن فروشهاز یه صبح تا ظهر حدتقل ۱۰تا جنس فروختا میشهشما از ۸صبح تا یک شب حساب کن چقد میشه؟چرا اخه غیرقابل باور میکنید تورو سننه؟
آتریتاجون عضویت: 1397/06/18 تعداد پست: 3584 یه ادم بازاری تو تهران اگ پیدا کردید سوال کنید ازش دستتون میاد ک نجومی نیس چیزی اره من شنیدم مخصوصا اونا که کار عمده فروشی دارن برادر خودم تو بازار آهن فروش تهران انبار و عمده فروشی داره میگن سوپر تیلیاردره ولی با ما قطع رابطه هست از هزاران یک نفر اهل دل اند .ما بقی تندیسی از آب وگل اند
دارچین۹۸ عضویت: 1398/03/12 تعداد پست: 4917 قسط ماهم زیاده دیگ ازونور۶۰۰شو قسط میدیم بعضی وقتا ۸۰۰بعد شغل خیلی سخت و مذخرفیه اهان اینا رو کم نمیکنی میگی ۱۲۰۰؟ چقد قضیه فرق کرد.
about_hasti عضویت: 1401/02/23 تعداد پست: 32075 دلیلی نداره به شما درآمد واقعشونو بگن وقتی میاد خواستگاری قطعا درآمد واقعیشو میگه😂 «از رها کردن نترس…هیچکس نمیتواند چیزی که مال توست را از تو بگیرد؛ و تمام دنیا نمیتوانند؛ چیزی که مال تو نیست را حفظ کنند..»🌿
تیمان۲۲ عضویت: 1398/01/20 تعداد پست: 7260 چرا یکی باید با ۶۰۰ تومن حقوق بیاد شمارو بگیره:/ خب چرا نگیره مگه دل نداره..تازه باباشونم طلافروشه😊
unique_یونیک عضویت: 1398/03/01 تعداد پست: 7014 خواهر این مبلغ رو من ندیدممدیر دولتی دیدم ماهی حدود ۲۵۰ میگیرهبیشترش دیگه باید تاجری ، تولیدی و … چی ... مدیر دولتی به جز رانت اجازه داره نهایتا هفتاد تومن بگیر بعضی جاها مجوز گرفتن صد تومن اما خوب رانت امضا طلایی این حرفها بحثش جداست همه عمر برندارم سر از این خمار مستی که هنوز من نبودم که تو در دلم نشستی
ab2002 عضویت: 1403/05/02 تعداد پست: 2319 نه پس ۶۰۰ هزار تومن ۶۰۰ میلیون پوله اخه حداقلش باید ی میلیارد در بیاره😒
فرفری_جونم عضویت: 1403/06/13 تعداد پست: 2845 اهان اینا رو کم نمیکنی میگی ۱۲۰۰؟ چقد قضیه فرق کرد. خب این قسطارو نداشتیم اونقد میموند😂 تورو سننه؟
تیمان۲۲ عضویت: 1398/01/20 تعداد پست: 7260 آره عزیز هر ۶ماه یه ۳۰۰ بهمون میده خدایی خیلی خوبه جزئی از سرمایه اس آخه.😂 شکرخدا😄