2777
2789
عنوان

از معجزات سوره واقعه برام بگید ❤️

175 بازدید | 26 پست

کسی اینجا هست که چله واقعه گرفته باشه؟ برای باز شدن گره مالی و روزی

اگر نتیجه گرفتید برام بنویسید ❤️

روشن فکران گرامی لطفا نیاین بگین برو کار کن، هر کاری از دستم براومد کردم، پاره شدم، واقعا دیگه تسلیم شدم، انگار طلسمم

برای مهر و محبت بین زن و شوهر هم بگین چه سوره ای خوبه بجز ذکر یا ودود

مثل شیشه باش هرکی شکستت بِبُرش 🤞🏻🤙🏻💁🏻‍♀️                     ماها که بابامون پولدار نبوده یه چیزی رو خوب یاد گرفتیم ،،،، اینکه خیلی راحت قید چیزایی که دوس داریمو می‌زنیم ، پس یه لطفی در حقمون بکن سلطان ، اگه دوسمون داری           زیاد ناز نکن ......                                                                      💫 من یه اسفندی ام 🌨️ مغرور ، جذاب ، لجباز 💫 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

ابجیم باردار نمیشد نزدیک سه سال بود قرار بود پول جمع کنن برن دیگه آی وی اف

یه خانمی یه گروه ختم چهل روزه داشت منم شرکت کردم به نیت باردراری ابجیم

روز دوازدهم سیزدهمش بود ک متوجه شدیم ابجیم بارداره بدون نیاز ب ای وی اف 🫠

مِه آخرین برگِ ریی درختِ حوشکِ جورم... 

من برای رزق و روزی دو هفته س استغفار ۴۰۰ تایی امام صادق رو می گم خیلی تاثیر داشت 

ماه بعد باید ۱۰۰ میلیون پول پیش اضافه کنیم 

دو تا قرعه کشی خونگی نوشته بودیم یکی ۲۰ میلیون یکی هم ۵۰ میلیون هر دوتا این ماه به اسم من در اومد دیروز هم از شرکت همسرم بهش گفتن آخر این ماه ۳۰ میلیون وام بهش میدن 

به همین راحتی ۱۰۰ میلیون جور شد 

خدا جونم یه چیزی ازت می خوام نه نگی ها میشه من دیر بمیرم اخه نمی خوام بچه ام مثل خودم بی مادر بزرگ بشه توکه بی مادری نکشیدی بدونی چه دردیه😔😔😔

من چند روز خوندم دیگ حوصلم‌ نکشید حس میکنم از لحاظ مالی خدا قهر کرده باهامون

بعد از ده سال زندگی امسال از اول سال بدبیاری پشت بدبیاری

کلی ضرر کردیم شوهرم مشتری نداره چک داده الکی بدون خرید جنس

خلاصه ک امسال بدجور دگرگون شدیم

حس میکنم جدی جدی یکی برامون دعا و طلسم گرفته

من چند روز خوندم دیگ حوصلم‌ نکشید حس میکنم از لحاظ مالی خدا قهر کرده باهامونبعد از ده سال زندگی امسا ...

عزیزم کلا امسال وضع خرابه مردم به زور شکمشونو شیر میکنن قدرت خرید صفر شده

خب تو که حوصلت نمیکشه خدا هم حوصلش نمیکشه دیگه

اینقدر امسال نذر و نیاز و دعا و ثنا کردم ک انگار دیگ کلا بریدم

امسال زندگیم ب طرز عجیبی رو ب پاشیدگی رفته

گاهی انگار از خدا هم‌گله مند میشی

چطوریه میشه بگین

بزن نت ذکر میاره عربیشو نمی تونم بنویسم 

روزی ۴۰۰ تا می گی تا دوماه 

یکی دو روز اول سخته از رو باید نگاه کنی ولی بعدش حفظ میشی راحته میگی 

خدا جونم یه چیزی ازت می خوام نه نگی ها میشه من دیر بمیرم اخه نمی خوام بچه ام مثل خودم بی مادر بزرگ بشه توکه بی مادری نکشیدی بدونی چه دردیه😔😔😔