2777
2789

هشتک هر جا خوب و بد داره 

هشتک هر صنفی خوب و بد داره 

هشتک همه متفاوتند 

هشتک هر کاری از هیچ کسی بعید نیست 

کلثوم اکبری هستمه ساکن ساری . مره جنون دست هداعه مه دست نیه . سیزده تا بیه چهارده تا بیه پونزده تا بین ندومبه. ندومبه یه ماه کشیه بیست روز کشیه دو ماه کشیه یکسال کشیه ندومبه.قرص هداعهههه قرص قننند ....با حوله ... . حافظه ام در حد ماهی ضعیفه 😄همه نام کاربریا و پروفایلاتون آشنا میاد اما نمی‌دونم کدوم تاپیک بودیم  دعوا کردیم یا قربون صدقه هم رفتیم 😭پس اگه حافظه ات قویه به روم نیار هر تاپیک یه شروع دوباره س🙈 تورکم ، مازندرانی نیستم . 🤘🏻🐺 تبریز اورمو زنجان اردبیل همدان قزوین تهران خراسان قشقایی یاشاسن بوتون تورکلر ... تنها حالی که خدا بهم داد تورک بودنم بود 😎

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خب صددرصددددد ولی میخواستم تجربیات رو بدونم

اع تویی مهربونم ؟ تازه دیدم . ما خانواده مون کللللللی نظامی داره سوالی داشتی بپرس

کلثوم اکبری هستمه ساکن ساری . مره جنون دست هداعه مه دست نیه . سیزده تا بیه چهارده تا بیه پونزده تا بین ندومبه. ندومبه یه ماه کشیه بیست روز کشیه دو ماه کشیه یکسال کشیه ندومبه.قرص هداعهههه قرص قننند ....با حوله ... . حافظه ام در حد ماهی ضعیفه 😄همه نام کاربریا و پروفایلاتون آشنا میاد اما نمی‌دونم کدوم تاپیک بودیم  دعوا کردیم یا قربون صدقه هم رفتیم 😭پس اگه حافظه ات قویه به روم نیار هر تاپیک یه شروع دوباره س🙈 تورکم ، مازندرانی نیستم . 🤘🏻🐺 تبریز اورمو زنجان اردبیل همدان قزوین تهران خراسان قشقایی یاشاسن بوتون تورکلر ... تنها حالی که خدا بهم داد تورک بودنم بود 😎

اع تویی مهربونم ؟ تازه دیدم . ما خانواده مون کللللللی نظامی داره سوالی داشتی بپرس

اره قربونت برم منم🥲کلا میخوام بدونم کسی که همسرش نظامیه چ معایب و مزایایی داره چطوری باهاش کنار میاد

اخلاقش خوبه من با همه چیش کنار میام خودم خواستمولی زندگی با نظامیا استرس زیاد داره مخصوصا همسر من که ...

وای امون از استرس دقیقا برای منم نیرو انتظامیه

حساس نیست؟خیلی به نظم و اینا اهمیت نمیده برای شما؟یا تو مسائل اعتقادی و پوشش؟

اخلاقش خوبه من با همه چیش کنار میام خودم خواستمولی زندگی با نظامیا استرس زیاد داره مخصوصا همسر من که ...

میشه بپرسم نیرو انتظامی میشه انتقالی گرفت برا شهر خودشون معایب و مزایاشو میگین

ما دومادمون نظامیه ولی از بس اونجا فساد دیده بیماری اعصاب گرفته،قطعن محیط پر تنش روی خلقیاتشون اثر میذاره باس درک کنی و با مدیریت درست بتونی ارامش محیط خونه رو حفظ کنی

پول دربیارین برا پشتتون دیوار بخرید
میشه بپرسم نیرو انتظامی میشه انتقالی گرفت برا شهر خودشون معایب و مزایاشو میگین

باید چندسال عملیاتیشو بگذرونه . و اینکه بیشتر به پارتی بستگی داره

دوم اینکه میتونه جا به جا کنه مثلا کسی از شیراز بخواد بره تهران ک کسی که تهرانه باهاش جا ب جا کنه بره شیراز

جایی هم مثل تهران ک اصلا نیروشو انتقال نمیده....

من

الانم شیفت شبه و با یه نوزاد زیر ۴۰ روز و یه بچه ۳ و نیم ساله تنها تو خونه ام .این از معایب شغلش که دست خودش نیست چهارشنبه سوری باید سر کار باشه بعضی مناسبت ها و عید ها تنها میمونی.یه اتفاقی تو کشور بیفته ممکنه هفته ها نتونه درست بیاد خونه .

اخلاق هم که شوهر من خیلی روی نظم حساسه.مثلا کفشم واکس نداشته باشه انگار چقدر من بی سلیقه ام. کلا وسواس داره 

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
اره قربونت برم منم🥲کلا میخوام بدونم کسی که همسرش نظامیه چ معایب و مزایایی داره چطوری باهاش کنار میا ...

ممکنه بره جای دور و روزها تنها بمونی . مزایا هم امتیازات داره از لحاظ مالی 

وای امون از استرس دقیقا برای منم نیرو انتظامیهحساس نیست؟خیلی به نظم و اینا اهمیت نمیده برای شما؟یا ت ...

حساس از چه لحاظ منظورته؟چرا اتفاقا به نظم اهمیت میده

توی پوشش هم چون میدونه من حد خودمو میدونم و لباس باز نمیپوشم بهم گیر نمیده یا مثلا اگر بخوام چیزی بخرم قبلش عکسشو نشونش میدم ببینم‌ اگر میپسنده بگیرم اینجوری ولی مثلا توی تنها بیرون رفتن یکم گیره