2777
2789
منالانم شیفت شبه و با یه نوزاد زیر ۴۰ روز و یه بچه ۳ و نیم ساله تنها تو خونه ام .این از معایب شغلش ک ...

واااایییی دقیقا درکت میکنم کلا مناسبت مهم نیستش و کلی دردسر هست . مخصوصا چون تهران عه هرروز ی آماده باش جدید

و بله شدیدا وسواس و منظمه یکمم بد دل و گیره تو پوشش و ارایش😑

میشه بپرسم نیرو انتظامی میشه انتقالی گرفت برا شهر خودشون معایب و مزایاشو میگین

عزیزم والا اینو نمیدونم ولی چند وقت پیش همسرم گفت یکی از دوستاش میخواد انتقالی بگیره بره شهر خودش ولی باز گفت که نه میمونه اینو دقیق اطلاع ندارم

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

تلفن خانم شخص هم کنترل میشه؟

تلفن خانم نه فقط تلفن خودش فقط قبل ازدواج باید از سمت محل کارش تایید شه دختری که میخوان ازدواج کنن باهاش میان تحقیق راجب دختر و خانوادش حتی برای من دم دانشگاهمم اومدن تحقیق کردن

حساس از چه لحاظ منظورته؟چرا اتفاقا به نظم اهمیت میدهتوی پوشش هم چون میدونه من حد خودمو میدونم و لباس ...

حساس کلا تو همه چیز حساس . منم حد خودمو میدونم ولی دیگ خیلی حساسه و مخصوصا جدیدا ب چادر تاکید داره🤦🏻‍♀️

حساس کلا تو همه چیز حساس . منم حد خودمو میدونم ولی دیگ خیلی حساسه و مخصوصا جدیدا ب چادر تاکید داره🤦 ...

چادر سر نمیکنی؟خب اگر خودت مشکلی نداری اونم دوست داره سر کن

نه ببین زیاد حساس نیست مثلا بگه حتما چادر ولی مانتو کوتاه نمیزاره یا لباسای رنگ جیغ بدش میاد حالا من برعکس خودم چادر دوست دارم سر کنم

چادر سر نمیکنی؟خب اگر خودت مشکلی نداری اونم دوست داره سر کننه ببین زیاد حساس نیست مثلا بگه حتما چادر ...

خب من کلا از اول حجابی و اینا نبودم . حجابی شدم ولی ن در حد چادر حتی نماز خونمم کرد🤦🏻‍♀️🥲حتی نذاشت امسال برم دانشگاه چون از محیطش بدش می اومد گیر داد برو فرهنگیان الان باز پشت کنکورم

دقیقا واسه منم کپی شناسنامه کارت ملیم برد وقتی کد ملی داشته باشن دیگه‌ تمام اطلاعات دستشونه ادرس خون ...

اره کاملا همینا ولی زیادم سخت نمیگیرن البته شهر ب شهر متفاوته خب

خب من کلا از اول حجابی و اینا نبودم . حجابی شدم ولی ن در حد چادر حتی نماز خونمم کرد🤦🏻‍♀️🥲حتی نذاش ...

دقیقا اونم منو نماز خون کرد من نماز نمیخوندم منم مثل شما حجابم از اول بد نبود

فرهنگیان خوبه برو حالا من دانشگاهم دیگه سال اخرمه

ایشون کدوم قسمتن یگان امداد یا کلانتری؟