2777
2789

که اگه بانک یا جایی کار داشتیم اون یکی نتونست بیاد کار همو انجام بدیم. هم من شاغلم هم اون یعنی امکان داره یه وقتایی نتونیم کارای اداریمون انجام بدیم. 

قبول کنم؟ مشکلی پیش نمیاد؟ من فقط 6 ماهه ازدواج کردم یذره میترسم از این چیزا

ندی که بدبختی میره مهریه و نفقه و وام ازدواج و اینا همه میبخشه به خودش همین سر صبح تاپیک نفقه زدم دقیقا بیا بخون 

متأهل 💍 همسر آقای مهندس 👷‍♂️ دانشجو حسابداری 👩‍🎓 کاش تو اینجا بودی 💔

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ندی که بدبختی میره مهریه و نفقه و وام ازدواج و اینا همه میبخشه به خودش همین سر صبح تاپیک نفقه زدم دق ...

وام رو که دادم بهش.

عه جدی مهریه رو میتونه ببخشه از طرف من؟ 

این اشتباهو نکن مگه چه کاری دارین یه چندساعت نمیتونی برا کارت وقت بزاری؟!!!من الان خواهرم بهم وکالت داده زمین به نامش کنم میگه کاش چند روزه بهت داده بودم نری به نام خودت بزنی

از همه چیز خستم💔اکثر کامنتهای منو با لحن مهربون و بدون نیش و خشونت کلا بخون(⌒‐⌒)

۲۰ساله همه کارای شوهرمو من‌ میکنم تا حالام وکالت لازم نشده.هنه جا میفهمن زن و شوهری خودشون راه میان با آدم.یا نهایت هم قبول نکنن همه کارا رو نیکنم‌میمونه یه امضا میگم فلانی برو دو دقیقه امضا رو بزن و بیا