2777
2789
واااایییی دقیقا درکت میکنم کلا مناسبت مهم نیستش و کلی دردسر هست . مخصوصا چون تهران عه هرروز ی آماده ...

مناسبت مهمه.خیلی هم مهمه. وقتی مثلا سیزده به در کل فامیل جمع شدن کنار هم آش رشته میخورن و والیبال بازی میکنن و میخندن  ولی فقط تو تنهایی .اون وقت می فهمی مهمه

شوهر منم اوایل بد دل بود ولی از وقتی لباس هام رو با هم انتخاب کردیم دیگه هیچ مشکلی نداره .بعد ۱۰ سال زندگی مشترک هر جا بزن با هر کی و هر وقت برم چیزی نمیگه.

شوهر منم نیروی انتظامیه.همه ی سختی ها واسه همین قشر هست چون با مردم جامعه سر و کار دارن.

بعد انقدر مورد دیده که به خاطر یه مسئله کوچولو یه قتل اتفاق افتاده. یا چقدر مورد خیانت و .... دیده کلا بد دل شده.که اینم به خاطر شغلش هست

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

دقیقا اونم منو نماز خون کرد من نماز نمیخوندم منم مثل شما حجابم از اول بد نبودفرهنگیان خوبه برو حالا ...

دقیقا همینن همشوننننن🤦🏻‍♀️😂یگان امداد عه واسه شما کجاست؟

اره کاملا همینا ولی زیادم سخت نمیگیرن البته شهر ب شهر متفاوته خب

اره سخت نمیگیرن فقط تحقیق میکنن طرف و خانوادش چطور ادمین ما تهران هستیم شما کدوم شهرین؟

منم اولش بهش میگفتم نکنه بگن این دختره چادر سر نمیکنه نگیرش گفت نه به چادر کار ندارن ولی باید لباس پوشیده درست باشه

اره سخت نمیگیرن فقط تحقیق میکنن طرف و خانوادش چطور ادمین ما تهران هستیم شما کدوم شهرین؟منم اولش بهش ...

اقا تهرانه من بروجردم . به من گفت فقط استعلام میگیرن که خانواده سیاسی و سابقه دار و اینجور چیزا نباشن

خب ماهم دوریم🥲مجبورم من برم پیش اون بعد از عروسی

کاش این کار رو نکنی

اون که اکثرا سر کاره مخصوصا شبا ممکنه تنها میکنی.اگه شهر خودت باشه حداقل میری پیش خانواده ات.یا اونا میان پیشت

وگرنه خیلی حس تنهایی میکنی

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
واسه منم یگان امداد ولی میخواد بره توی کلانتری کلا میگه راحت ترهخوبه حالا همکار در بیان😂

وایییی جدیییی یگان امداد تهرانه؟😂🤦🏻‍♀️فک کنم توی یه گروهان نباشن چون گفتی واسه تو شیفته ولی واسه من امروز میده شیفت تازه😂

اقا تهرانه من بروجردم . به من گفت فقط استعلام میگیرن که خانواده سیاسی و سابقه دار و اینجور چیزا نباش ...

پس احتمالا اقا با همسر من همکار باشه

بله اینارم استعلام میگیرن ولی تحقیق هم میکنن جدای اینا

خب من کلا از اول حجابی و اینا نبودم . حجابی شدم ولی ن در حد چادر حتی نماز خونمم کرد🤦🏻‍♀️🥲حتی نذاش ...

عزیزم به نظرم یکم فکر کن مگه چندسالت که بخوای همه چیتو باب دل اون تغییر بدی اینجوری خودت از یه جایی به بعد خسته میشی

وایییی جدیییی یگان امداد تهرانه؟😂🤦🏻‍♀️فک کنم توی یه گروهان نباشن چون گفتی واسه تو شیفته ولی واسه ...

همسر من امسال درجش شد استوار دوم

نه الان شیفت نیست خوابه یکساعت دیگه میره ببین‌ اگر یکساعت دیگه بره یعنی اینا باهمن همکارن😂