2777
2789
عنوان

تجربه در مورد چای

295 بازدید | 35 پست

سلام به همه خوبین من یه سوال داشتم کسی اینجا هست تجربه دم کردن چایی رو داشته باشه؟؟؟

یعنی تو قوری یه ذره چایی باشه ولی یه قاشق چای بهش اضافه کنین و دیگه از اول دم نکنین؟؟

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

آره اگه چای تازه دم کردی اشکال ندارداما اگه کهنه باشه بدمزه میشه

سلام عزیزم من دیروز فقط یه بار چایی دم کردم اونم صبح بود ف‌ر کنم یه قاشق چایی با یه کوچولو ریختم تو قوری و گذاشتم دم بکشه و دیگه چایی دم نکردم و تا شب تو قوری چایی میریختم لامصب تفاله هاش خیلی پدر در بیاره حالا مامانم دیشب شک کرد بهم درمورد چایی منم گفتم تازه اس 

سلام عزیزم من دیروز فقط یه بار چایی دم کردم اونم صبح بود ف‌ر کنم یه قاشق چایی با یه کوچولو ریختم تو ...

خب چرا قوری رو خالی نکردی و بشوری،دوباره دم کنی😄اتفاقا شنیدم چای بیات نخورید مضره

👨‍👩‍👧
چای مونده باشه که نه ولی مثلا چایی ریختم کم‌اومده همون موقع چای خشک میریزم رو همون و آب جوش و میزارم ...

سلام عزیزم جواب یکی رو تو پستم دادم بخون متوجه میشی

نه عزیز اینکارو نکن ولی نه تنها خاصیت و رنگ و طعمش رو از دست میده بلکه مضر هم میشه

اخه تفاله هاش پدرم در میاره به نظرت واسه لوله تو سینک سرپوش بخرم دردسر داره؟؟؟