2777
2789
عنوان

کادو روز زن من 🖼️🖼️

| مشاهده متن کامل بحث + 22301 بازدید | 514 پست
یه لحظه من عکسمو میذارم و زود حذف میکنم

عکس پنج سالم پیشمو دیدی ؟؟ نچرال فیس بودم

من یه زن خیلی خوشبختم تو روزهای خوب زندگیم هستم ولی منتظرخوشبختی بیشتر و روزهای بهترم.......
عکس پنج سالم پیشمو دیدی ؟؟ نچرال فیس بودم

به موقع رسیدم میذاری لطفا 

به زیباییت نناز به تبی بند است ؛ به مالت نناز به شبی بند است. با خدا باش پادشاهی کن، بی حیا باش هر چه خواهی کن. تا توانی دلی به دست آور دل شکستن هنر نمی باشد.زمین گرده و محاله رفتاری که با دیگران کردی کسی  سرت نیاره.عاشق خدا و ۱۴ معصوم هستم. دنیا فانی ست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اینجااام

به زیباییت نناز به تبی بند است ؛ به مالت نناز به شبی بند است. با خدا باش پادشاهی کن، بی حیا باش هر چه خواهی کن. تا توانی دلی به دست آور دل شکستن هنر نمی باشد.زمین گرده و محاله رفتاری که با دیگران کردی کسی  سرت نیاره.عاشق خدا و ۱۴ معصوم هستم. دنیا فانی ست

ای جانم چه خانم جذابی چه پوستی 😍🥹

عزیز دلم ، خیلی ممنوووووووونم از لطفت 

خدایش ب زیبایی تو نمی‌رسم 

چشماتون فوق العاده ست و خیلی گیرایی داره ، راستی یادم رفت بگم خیلی هم خوش رنگ هست 

من بیچاره ریزش مو شدید دارم 

فیتو اناکدس هیچی ج نمی‌ده برام 

پوستم همینه هیچی هم بش نمی‌زنم ، ضد آفتاب هم هیچوووووقت حای هر موقع بیرون میرم نمیزدم این ۳۳ سال 

یعنی بیگانه هستم با کرم 😂، اما دیگ شروع کردم سنم داره بالا می‌ره 

اما اما أمان از موهام 😔

ژنتیکی ریزش داریم 

بازم شُکر خدا ...... بعضیا بیماری های خطرناکی دارن

مال حالاته؟ خیلی زیبا چه پوست خوبی... دیگههه اصلاا دست نزنی لب گونه همه اندازه ست مباارکت بااشه🌸😘💐

اسی وضع مالی پدرت چطوره؟ ینی وقتی مجردبودی  زندگی چجوربوده 

ناراحت نشو ولی من یسر ب تاپیکات زدم  نظرم این بود گ ادمی ک ازاول تورفاه بوده و همه چی دیده اینهمه اهل نمایش نیست ازجزیی ترین چیزا  حالا اگه اینستا و فضای بلاگری بود  قابل توجیه بود ولی تویه سایت مختص ب مادران ... اینهمه نمایش توجیحی نداره البته خیلیا ک اوایل زندگی سختی های زیادکشیدن  با به دست اوردن چیزای مادی روحشون ارضامیشه تاحدودی و با فخر فروشی  تسکین پیدامیکنن ک میشه اینو تاحدودی درک کرد از بعد روانی   ولی معمولا اونی ک اهل خریده خیلی خرید واسش عادیه ب حدی ک اصلا اطرافیانشم متوجه نمیشن  چ برسه خرید جوراب و شال ک دیگه قشرضعیف هم ازپسش برمیان  اونی ک ماشین لوکس و گوشی و خونه و رستوران دیده ازاول و داشته دیگه جزیی از روند زندگیشه و اصلا ب ذهنش خطورنمیکنه ک حالا برم عکس بگیرم توچشم چارتا بکنم ک منم دارم ... حالا بلاگرا ازاین راه کسب درامد و پیشرفت دارن باز میشه گفت پشت این کار مسخره هدفی نهفته است شما ک هیچ دلیل وبرهانی واسش پیدانمیشه   ب هرحال موفق باشی عزیزم 

❤من گاهی خسته می‌شوم، می‌رنجم، ناامیدی را تجربه می‌کنم و حساسیت‌هایی دارم.این چیزها بخشی از صفاتِ انسانیِ من است.❤ و من نمی‌توانم از انسان بودن انصراف بدهم❤ اینجا فقط راجب مشکلات و دغدغه های زندگیم تاپیک میزنم حرف زدن با آدمها و اینکه احساس کنم تنها ادمی نیستم ک این درد و دارم تجربه میکنم آرومم میکنه و باعث میشه بهتر تصمیم بگیرم ❤  گاهی وقتا راجب کوجکترین دغدغه ی ذهنیمم همون لحظه تاپیک میزنم  ❤ طبیعیه ک منم مثل همه ی انسانها لحظات خیلی خوب و تجربه کردم توزندگیم و نعمتهای خیلی زیادی توزندگیم وجود داره  حتی خیلی بیشتر از ادمای دور و برم اما راجبشون تاپیک نمیزنم ❤   اینکه شما هرجایی برای منفعت خودتون تاپیکامو تو سرم بزنید  دلم نمیشکنه و اتفاقا رو ضعفمم دست نذاشتید  من تاپیکام و ب خواست خودم زدم و بابتشون اذیت نمیشم... 💎❤دوستای خیلی ارزشمندی اینجا پیداکردم ک خیلی وقتا دلسوز تراز خواهرومادر واسم بودن ❤💎

خیلی خوشگلی ماشاالله. معمولا میگن ابرو پر سن رو کم نشون میده اما به نظرم شما یک ردیف بردار خیلیی باز و پشت پلک قشنگتری پیدا میکنی 

عزیزم خیلییییییییییییی تغییر کردی بنظرم ! 

سمت شقیقه هاتون واقعا کار خوبی کردین ژل تزریق کردین 

و همچنین لب هاتون بنظرم نیاز داشته چهره تون ....

گلم من خودمم بینیم نیاز داشت و جراحی کردم 

شما هم این ۲ مورد ک گفتم واقعا نیاز داشتین 

خیلییییییی تغییر کردی و بنظزم واقعا روی زیباتون تاثیر داشته 

یعنی کار الکی نکزدین یا زیاده روی 

من امروز کلا نظرم راجبه کارهای زیبایی تون عوض شد 

ببخشید قبلا فک میکردم افراط می‌کنی 

خیلی خوشگلی ماشاالله. معمولا میگن ابرو پر سن رو کم نشون میده اما به نظرم شما یک ردیف بردار خیلیی باز ...

عزبزم پست پایین برا شما بود تشکر کردم تگ نشدی اخه

من یه زن خیلی خوشبختم تو روزهای خوب زندگیم هستم ولی منتظرخوشبختی بیشتر و روزهای بهترم.......
عزیزم خیلییییییییییییی تغییر کردی بنظرم ! سمت شقیقه هاتون واقعا کار خوبی کردین ژل تزریق کردین و همچن ...

😅😅 اره خیاییییی تغییر کردم همه میگن جز مامانم که میگی زشت شدی قبلا فشنگ تر بودی کلا مخالف این کارا هست عشق من 😅

خیلی خوشگلی ماشاالله. معمولا میگن ابرو پر سن رو کم نشون میده اما به نظرم شما یک ردیف بردار خیلیی باز ...

باورت میشه دلم نمیاد حس می‌کنم اگر بردارم دیگه جاش درنمیاد

😅😅 اره خیاییییی تغییر کردم همه میگن جز مامانم که میگی زشت شدی قبلا فشنگ تر بودی کلا مخالف این کارا ...

نه فدات 😂😂😂😂مطمعن باش مامانتون بخاطر مخالفتش میگه 

جالبه امروز نظرم راجبه شما کلا تغییر کرد 😂😂😂🤣🤣🤣

واقعا واقعا تاثیر داشته ، زیباتر شدین ، اینو جدی میگم 

ببخشید نظر اصلی خودمو گفتم 

من بینیم نیاز داشت 

بنظر منم لب و سمتِ شقیقه های شمام نیاز ب دست زدن داشته