2777
2789
عنوان

کادو روز زن من 🖼️🖼️

| مشاهده متن کامل بحث + 22444 بازدید | 514 پست
این چهره الانم هست اون روز که عکس گذاشتم خیاییییی ورم و پف داشتم به همین دلیل هم فکر کنم چونه ام تیز ...

خب همون ...... 

روزهای اول ک عکس گذاشتی اصلا این شکلی نبود 

کلا بنظرم روز اول عکس نذار واقعا خیلیییی فرق داره 

الان عالی شده اصلا نگران نباش ، پُف اضافه نداره

چونه هم بنظرم تیز نیست 

اما روز اول یه عکس ازتون دیدم اینجوری نبود 

الان درست شده 

البته داخل عکس خیلی با نزدیک فرق داره ، همه همینجوری هستن 

خطای دید داره عکس 

من مژه طبیعی خودتون رو یه کم بیشتر دوس داشتم بازم چشماتون حالت خُماری رو داره اما کنارش کرده بنظزم ق ...

ممنون عزبزم لطف داری به من ❤️🌹

من یه زن خیلی خوشبختم تو روزهای خوب زندگیم هستم ولی منتظرخوشبختی بیشتر و روزهای بهترم.......

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

ممنون عزبزم لطف داری به من ❤️🌹

بنظرم أبرهاتون یه خورده نازک‌تر کنید 

مدل مو چتری هم تغییر بدین 

گلم تمااااااام اینا نظر منه فقط 

نظر خودتون ارجحیت داره 

ماشاالله خانم زیبایی هستین 🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻😍 

خب همون ...... روزهای اول ک عکس گذاشتی اصلا این شکلی نبود کلا بنظرم روز اول عکس نذار واقعا خیلیییی ف ...

اره از نزدیک خیلی فرق میکنه تازه من حالا بد عکس هم هستم 

چون با دوربین اصلی گوشی عکس می‌گیرم 

ممنون عزبزم 

من یه زن خیلی خوشبختم تو روزهای خوب زندگیم هستم ولی منتظرخوشبختی بیشتر و روزهای بهترم.......
من اولش فکر کردم عکس قدیمیته....چون درست شده 🙏🏻😅روز اول پس اشتباه کردی عکس گذاشتی عزیزم 😂😂😂خیل ...

عکس قبل ژل رو دیدی گذاشتم قبل سری آخر که بزنم ؟

عکس قبل ژل رو دیدی گذاشتم قبل سری آخر که بزنم ؟

اره دیدمش عزیزم نوشته بودی قبلی 

الان صورت تون پُر تر شده یه کوچولو با قبلی فرق داره نه خیلی 

البته زمانی ک تمام چهره معلوم باشه خیلی فرق می‌کنه 

ما فقط نصف صورت رو میبینیم یا عکس رو کامل نمی‌بینیم 

[QUOTE=365667243]بنظرم أبرهاتون یه خورده نازک‌تر کنید  مدل مو چتری هم تغییر بدین  گلم تمااااااام اینا نظر ...[/QUOTE ابروهامو که اصلا دلم نمیاد نازک کنم یه مدت جندسال پیش نازک شده بود داشتم میمیردم تا دوباره پر شد 

چتری هامم که دیگه داره بلند میشه 

ممنون از نظراتت گلم 🌹

[QUOTE=365667243]بنظرم أبرهاتون یه خورده نازک‌تر کنید مدل مو چتری هم تغییر بدین گلم تمااااااام این ...

ای خدا عزیزم  ، پس خودت این مدلی دوست داری 

هر جور خودت عشق می‌کنی همون رو انجام بده 😊😊😊🙏🏻

چتری ها رو هم عالیه بذار تنوع بلند بشه 👌🏻