2777
2789

سلام 

من چند سال پیش یه پولی به همسرم داده بودم  با همون پول یه ماشین اتومات چینی خریدیم به اسم خودم البته بعدش خودش پول گذاشت رو ماشین عوضش کرد ولی یک دنگ گفت بزن به اسم دخترمون بقیه آش به اسم تو البته خیلی سرویس و النگو و انگشتر و دستبند فروختم خیلی هروقت میگفت کم آوردم طلای منو میفروخت که نصفش هم نخریده بود البته  

گذشت تا ماشین رو فروختیم بهتر بخریم بعدش چند وقتی ماشین نداشتیم  

فهمیدم بهم خیانت کرده بحث و دعوا گفتم خونه بزن به اسمم گفت ماشین جدید. و میزنم به اسمت حالا یه تیگو ۸ آورده هنوز پولش رو نداده  تقریبا قسطی سنگین هم هست 

حالا بنظر شما چطوری بهش بگم ماشین رو می‌زنی به اسمم؟؟ 

میترسم بزنه زیر حرفش بگه گرون نمیزنم یا بگه نصف نصف  

می‌خوام اگه گفت نمیزنم منم بگم اوکی خدانگهدار 

رک باش

بگو نزنی منم میرم

پای بنام زدن خونه وایسا نه ماشین

فقط 32 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
کی گفته من احساس ندارم؟من هر یکساعت یکبار احساس گشنگی میکنم😌😌کاربری های چلوکباب کوبیده هستم،چلوکباب کوبیده باریحان،چای ماسالا،پفک نمکی و...بقیش رو که یادم نیست رو به باد دادم🥴🥴

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

خونه نمیزنه میگه ارثیه است خیلی بحث کردیم

اسی الکی بحث نکن

حالا اصن این خونه مال تو

میخای چیکارش کنی؟ الکی زندگیتو تلخ نکن

وقتی شیرینه ک خودش با میل خودش بگه این مال تو. نه با زور😑

ساقی به نور باده برافروز جام ما