2777
2789
عنوان

کادو روز زن من 🖼️🖼️

| مشاهده متن کامل بحث + 11569 بازدید | 258 پست

برو خداتو شکر کن ۷ ساله من روز زن هیچ گوهی کادو نگرفتم

روزیکه تو به دنیا آمده بودی عریان، جمعی به تو خندان و تو بودی گریان، کاری بکن ای دوست که وقت رفتن، جمعی به تو گریان تو باشی خندان

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم خیلی قشنگه کههمه دوس دارن جای شما باشند همه سایتحالا مارک ساعتت چیه؟ ضدآبه؟

عزبزم هرکس تو جایگاه خو‌دش بهترین هست 

اره ضدآبه مارک سیتیزن

من یه زن خیلی خوشبختم تو روزهای خوب زندگیم هستم ولی منتظرخوشبختی بیشتر و روزهای بهترم.......
صفحه اول هست ساعت

خب میدونم چون عکس بود پرسیدم. مبارکتون باشه.

بسم الله الرحمان الرحیم. سلام. نابینا هستم. صفحه‌خوان nvda, همه نوشته های متنی جز عکسنوشته ها رو در کامپیوتر میخونه. امروز برای سلامتی و ظهور امام زمانت دعا کردی؟ صلوات فرستادی؟ برای فرج و رفع غربت هزار ساله امام معصوم و مهربانت چه کردی؟! امام زمان هر لحظه دعاگوی ما و آمینگوی دعاهایمان هستند. همه هستی و وجودمون و نعمتهایی که داریم به برکت وجود حضرته. ما خلیفه خدا در زمینیم و باید کانال رحمت الهی باشیم، در آخرت همه با هم بریم بهشت! تاپیکهام همشون امیدبخشن. من به خاطر عهدی که با خدا بستم، از سال 1400 اومدم اینجا و موندگار شدم. عهدم با خدا اینه که به همه امید بدم و همه رو دعوت کنم سر سفره پرمهر خدا و اهل بیت.
من فقط همین ولی واقعا غافلگیرم کردچون هممون حال نداریم دخترمو برد باشگاه برگشتنی اینو خریده بود ازته ...

ای جان چقدر خوشگله  روزت مبارک عزیزم 

بنظرمن واقعا قیمت چیزی که خریده میشه مهم نیست 

اون نیت و حسی که موقع خریدش داشته مهمه و خیلیییی باارزشه 

شوهر من دوتا شاخه گل رز آبی و بنفش یکی از طرف خودش یکیم از طرف دخترم برام گرفته بود خیلییییی برام ارزش داشت و خوشحال شدم 🥹

“سیگار کشیدن نشونه‌ی بزرگ شدن نیست، گل کشیدن تفریح نیست، بد دهنی بانمک نیست، خریت شجاعت نیست، بی قانونی زرنگی نیست، هرکی فالورش زیاده آدم حسابی نیست، هرزگی افتخار نیست، ولنگاری آزادی نیست، دین ابزار کاسبی نیست، هر مزخرفی تولید محتوا نیست، رویا فروشی کارآفرینی نیست، هر حرف قشنگ و جذابی درست نیست” و به نظرم کوتاه مختصر مفید؛ ۹۹٪ آدما و چیزا سر جای خودشون نیستن...!🦋ماکه پروانه خواهیم شد بگذار دنیا هرچه میخواهد پیله کند🦋(استاد قنادی و عاشق آشپزی) 
دختر چته تو اینجوری نکن ی خورده محکم باش بگو همینم نمیخریدی مهم نبود

من واقعا نمیتونم به مسایل بی تفاوت باشم چون خیلی برام مهمه مناسبت ها برا خودشم مهم ها تا حالا نشده هیچ مناسبتی رو چیزی نخره شاید من بدعادت شدم چون هرسال کادو خیلی بهتری میخرید 

من یه زن خیلی خوشبختم تو روزهای خوب زندگیم هستم ولی منتظرخوشبختی بیشتر و روزهای بهترم.......
مبارکت باشه . اگه ضدابه پس باخیال راحت دستت کن

ممنون عزبزم اره ساعت نداشتم 

ای جان چقدر خوشگله روزت مبارک عزیزم بنظرمن واقعا قیمت چیزی که خریده میشه مهم نیست اون نیت و حسی که ...

دقیقا نظر منم همینه مهم به یاد بودنه و بفهمی براش ارزش داری.بمونید واسه هم ❤️💙🙏🌺

🌈💙 Martia 💙 🌈

شوهر ملعون من که میگه روز مادر عرباس اعتقاد ندارم کفتم لعنتی من‌خب اعتقاد دارم پارسالم همینو میگفت ۱ ...

ملعون چه باحال گفتی😂😂😂

اگه امضام میخونی برای امام زمانت صلوات بفرست 🥰😍
برو خداتو شکر کن ۷ ساله من روز زن هیچ گوهی کادو نگرفتم

حق داری آدم ناراحت میشه واقعا