یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
دقیقا ی خانمه تو باشگاه ما بود جوگیر شده بود اصلا نگاه نمیکنه طرف تازه ستشو شروع کردی سریع میگف چقدر مونده تموم شه عجله کنید و فلان. ی سریا واقعا شعور و فرهنگ باشگاه رفتنو ندارن.
خواهرزاده قشنگم ،فرشته ی کوچولوی من،بودنت ی هدیه از سمت خداست تا ابد دوست دارم نفس خاله👶🏻🫀
دقیقااا فکر میکنن بقیه ادم نیستن فقط خودشونو میبینن
با ادم بیشور مثل خودش رفتار کن.بهترین کار اینه ی بار جوابشو بدی بشیه سر جاش .بعد جالبه به خودش ک میگفتن مثلا چقدر مونده میگف ببین من حالااا تو برنامم ۱۰ دقیقه اینو دارم بعدش باید بای دستگاه دیگه ترکیبی بزنم بعدش شما بیا.🐄
خواهرزاده قشنگم ،فرشته ی کوچولوی من،بودنت ی هدیه از سمت خداست تا ابد دوست دارم نفس خاله👶🏻🫀
وای متنفرم ازشون تا میشینی میان میگن کی تموم میکنی بابا اخه فلان فلان شده بزار بشینم بعد گمشو کارتو کن هیم میگن من ستم خراب میشه خب به کتونیام😑 منم پول دادم میام دیگه