2777
2789
وای امروز چقدر تبلیغ فرزندپروری و مادری شد رسما ملت رو زور میکنن دیدین ی خانمه پنج قلو داشت شبکه دو ...

جمعيت رو برا الان نميگن برا ٢٠ سال بعد ميگن

ك ما دهه ٦٠ ها پير شديم

پيش بيني كردن ٣٠ ميليون ميشه 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

والا تو این جامعه ای که من دیدم در حال حاضر ادم مجرد به هیچوجه به رسمیت شناخته نمیشه به عنوان یه واح ...

خوب باید این طرز فکر غلط از بین بره .هنون جور که واژه زشت  ترشیده کمرنگ شده 

کاربر آقا

شهر ما که دختر از ۹ سال تا ۲۲   ۲۳ ازدواج میکنن 

ما خودمون وخانوادمون ازدواج زیر ۲۵ سالو قبول نداشتن  به شدت مذهبی هستن یعنی اهل  دوست پسر دوست دختری نبودن  وخاستگاری ها سنتی بود 

مجرد زیاد داشتیم وبیشتریها ۲۷  ۲۸  و رد کردن ازدواج کردن بیشتر شهر غریب 

دوتا ابجی بزرگم هر خاستگاری اومد رد کردن خیلی مشکل پسند بودن  سنشون که از ۲۵ گذشت دیگه  هیچ کس  نیومد خاستگاریشون  

امید به خدا انشالله که اونم امسال ازدواج کنه همه چی اوکی شه خوشبخت بشه 🤗🤗

ان شاءالله

گاهی گمان نمیکنی ولی می‌شود /گاهی نمیشود نمیشود که نمیشود//گاهی هزار دوره دعا بی اجابت است/گاهی نگفته قرعه به نام تو می شود

خواهر من ۴۴ سالشه هنوز ازدواج نکرده الان خیلی دوست داره ازدواج کنه و سر و سامان بگیره.. 

وقتی کم سن تر بود یا به ازدواج فک نمی کرد یا خواستگاراش اوکی نبودن. 

خیلی دوست دارم کاری براش بکنم ولی خب کاری از دست من برنمیاد. 

هیچ چیز جای ازدواج نمیگیره

ازدواج مث یه قلعه هس اونایی که رفتن توش میخوان بیان بیرون اونایی که بیرونن میخوان برن داخلش😂خوب ازدواجم اتفاق میفته بالاخره فعلا از تنهاییتون لذت ببرین

کاربر آقا

جمعيت رو برا الان نميگن برا ٢٠ سال بعد ميگنك ما دهه ٦٠ ها پير شديمپيش بيني كردن ٣٠ ميليون ميشه

دروغ میگن 

بعدشم این همه راجب اروپا و ژاپن هم گفتن تازه بدون دروغ و غلو 

این چیزها شخصیه نباید انقدر رو مردم فشار گذاشت اونم چی نه ی بچه نه دو تا پنج تا .

حالا مجریه برگشت گفت شما میخوری مادر جوونی باشی متولد هفتاد هستی درسته .

بنده خدا گفت متولد هفتاد و هشت هستم 

شهر ما که دختر از ۹ سال تا ۲۲ ۲۳ ازدواج میکنن ما خودمون وخانوادمون ازدواج زیر ۲۵ سالو قبول نداشتن ...

از ٩؟

جايي ك ٩ ازدواج كنه ديگه بالاي ٢٠ ازدواج توش بي معنيه

چطور مجرد ب ٢٥ رسيدين توي همچين جامعه اي 

خوب باید این طرز فکر غلط از بین بره .هنون جور که واژه زشت ترشیده کمرنگ شده

من دوست ندارم قربانی بشم و حرف بشنوم که نسلهای بعد راهشون باز بشه و این طرز فکر علط از بین بره براشون 

بنظرم هیچکس همچین چیزی دوست نداره

گاهی گمان نمیکنی ولی می‌شود /گاهی نمیشود نمیشود که نمیشود//گاهی هزار دوره دعا بی اجابت است/گاهی نگفته قرعه به نام تو می شود