2777
2789

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دروغ میگن بعدشم این همه راجب اروپا و ژاپن هم گفتن تازه بدون دروغ و غلو این چیزها شخصیه نباید انقدر ر ...

كشورهاي ديگه مهاجر پذير هست ما نيستيم

اونا كمبودشون رو از طريق پذيرش مهاجر جبران ميكنن وگرنه عاشق كسي نيستن 

حالا نميدونم ٣٠ ميليون بشه چ مشكلي ايجاد ميشه

نه بابا تو جامعه هم اکثر با عشق نیس ازدواجا.همش دعوا و ...

اره قبول دارم اما واقعا بیاید قبول کنیم که اکثر ادما بدون اگاهی و شناخت کافی میرن سمت ازدواج مخصوصا سنین پایین فکر میکنن فقط باید عشق و حال کنن و بس...اصلا معیار‌ خاصی ندارن و یجورایی جدی نگرفتن زندگی مشترک رو

زندگی مشترک خییییییلی سخته و پرچالش..طرف با تفکر رمان‌گونه میره تو زندگی و وقتی رو به رو میشه با یه سری مسائل کلا شوکه میشه و غافل از اینکه سواد رابطه نداره

ما آخرین نسلی هستیم که می دونیم دنیای قبل از اینترنت چه حس و حالی داشت..
من یه روانشناسم و ببخشید این خرفت واسم خنده دار بود

روانشناسی یه علمه فرمایشی که شما میکنین عین اینه که مثلا بگین پنی سیلین تو امریکا اثر میکنه تو ایران نه! 

در ضمن میتونین یه نظر رو بپذیرین یا رد کنین خنده کار عبثی هس شما که روانشناس هستین بقول خودتون از سرکار بعیده

کاربر آقا

تا اخر عمر مجرد موند؟

نه ۳۰ و رد کردن ازدواج کردن ولی با غریبه 

از شهر خودمون کسی نمی اومد خاستگاریشون چون سن کم داماد میشن پسرا ودخترا خیلی کم پیش میاد دختر یا پسری دیر ازدواج کنه 

آبجی بزرگم ۴۰ وخوردی  سالشه بچه بزرگش  ۱۳سالشه ولی هم کلاسی هاش  عروس وداماد دارن نوه دارن 😅

من دوست ندارم قربانی بشم و حرف بشنوم که نسلهای بعد راهشون باز بشه و این طرز فکر علط از بین بره براشو ...

مثال زدم فقط منظورم شمای نوعی بود

براتون آرزوی سعادت دارم 🙏

کاربر آقا

75

در کل مثل ماهی از اب بیرون افتادم

ولی بهنظرم دو دوره داشت

دوره ی 15 تا 25  تو 25 سالگی وقتی ازدواج نمیکنی فکرمیکنی همهچی به اخر رسیده 

بعد تازه وارد دوره دورم میشی 25 تا 35 

و متوجه میشی نه بابا تا 35 هنوز وقت داری😂

ولی درکل سخته تنهایی

كشورهاي ديگه مهاجر پذير هست ما نيستيماونا كمبودشون رو از طريق پذيرش مهاجر جبران ميكنن وگرنه عاشق كسي ...

همون مثلا سی میلیون بشیم چی میشه ؟؟

نگران بی برقی بی آبی نباشیم نگران هوای آلوده و بیکاری مردم و گرونی نباشیم غصه بیست سال بعد رو بخوریم که چی ؟؟؟؟

جمعيت رو برا الان نميگن برا ٢٠ سال بعد ميگنك ما دهه ٦٠ ها پير شديمپيش بيني كردن ٣٠ ميليون ميشه

خوب چیکار کنیم ۳۰ ملیون میشه نه که خوب اداره میکنن تو  این اوضا باید هروز هم بچه بیاریم چقدر هم پرو هستن