خودم فقط برا سوالای ذهنم ك هر وقت یه چیزی نمیدونم سوال کنم یا وقتی دلم گرفت درد دل کنم ك البته هیچ وقت این موارد اینجا جواب نمیده و برای سلامت روانت فقط باید تاپیک بقیه رو بخونی و نه نظرتو بیان کنی نه خودت تاپیک بذاری تا آرامشت بیشتر باشه ولی خب به هر حال برا وقتایی ك حوصله اینستا و هیچی رو ندارم و نمیخوام صدایی بشنوم بیصدا میام اینجا🤷🏻♀️
یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
لبت اون جام شرابه که میخوام سر بکشم 💃💃 نمیدونم اون چشارو با کدوم رنگ بکشم 👁️😚 انقدر از تو میگم تا که همه خسته بشن🥰🫶 به همه دنیا بگو دور تورو خط بکشن 😏😶🌫️
یمدت میومدم خوشم اومد عضو شدم و به دیده فان تاپیکارو میخونم زیاد جدی نمیگیرم ولی بعضیاشم آموزندس
خودمو.......آرزوهامو.......دلسوزی کردن اطرافیان ..........قضاوت اطرافیان............ مسخره کردناشونو......مسافرتی که دوست دارم برم........خونه ایی که دوست دارم بخرم...............همه رو به خدا سپردم....
متولد ۸۴هستم نه ۹۰🌱تا خودم نگفتم لایک نکن🌱ما از نسل کوروش بزرگ هستیم نه اعراب پس اصلیت و دین خودتونو فراموش نکنید(چو روزی مرا عمر پایان رسید. زمانی که جانم ز تن پر کشید. نه تابوت باید مرا بر بدن. نه با مومیایی کنید ام کفن. که هر بند این پیکرم بعد از این. شود جزوی از خاک ایران زمین) 🌱 کوچه دیاگون. سکوی نه و سه چهارم. هاگوارتز. گریفیندور