2777
2789
عنوان

چی شد که عضو نی نی سایت شدین

1019 بازدید | 139 پست

تعریف کنید..

خودم فقط برا سوالای ذهنم ك هر وقت یه چیزی نمی‌دونم سوال کنم یا وقتی دلم گرفت درد دل کنم ك البته هیچ وقت این موارد اینجا جواب نمی‌ده و برای سلامت روانت فقط باید تاپیک بقیه رو بخونی و نه نظرتو بیان کنی نه خودت تاپیک بذاری تا آرامشت بیشتر باشه ولی خب به هر حال برا وقتایی ك حوصله اینستا و هیچی رو ندارم و نمی‌خوام صدایی بشنوم بیصدا میام اینجا🤷🏻‍♀️

چهارمین کاربریمه تازه وارد نیستم😁

اولش خواننده خاموش بودم

بعد یه تاپیک هایی دوست داشتم نظربدم به خاطرهمین عضو شدم

دردی‌که‌انسان‌را‌به‌سکوت‌وامیدارد،بسیارسنگین‌تراز دردیست‌که‌انسان‌رابه‌فریادوامیدارد...انسان‌ها‌به فریادهم‌میرسند،نه‌‌به‌سکوت‌هم...!

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دنبال آبرسان بودم رسیدم اینجا😂

در انتظار برف....  ... :))   توی هاگوارتز هر کی سزاوار کمک باشه همیشه. کمک براش از راه میرسه:] ~فقط به خاطر اینکه چیزی بی نقص نیست نمیشه که لیاقت عشق ورزیدن رو نداشته باشه ،مجبورت کرد که باور کنی که باید بدون خطا باشی تا دوست داشته بشی ولی اشتباه می‌کرد♡{دیالوگ سریالBridgerton}            اتک غمگین ترین تراژدی.~هیچ کس در مورد گناهی که باهاش امتحان نشده بی گناه نیست!(استانبول ظالم)~لیوای آکرمن>>  هرماینی>>  هری پاتر>>~لویی!برای یه لحظه درد،یه عمر افتخار ارزشمند رو از دست نده!:)~من عاشق ادم های معمولی هستم!که بدون توجه به بقیه تمام تمرکزشان خودشان هستند>>      سریال کره ای خواستید بگید معرفی کنم^^

دنبال اسم دکتر بودم افتادم تو تله اینجا

|•همون بگویاسی•| |•پیوسته در تاریخ ساعتی فرا می‌رسد که در آن، آنکه جرئت کند و بگوید دو دوتا چهارتا می‌شود، مجازاتش مرگ است•| |•از دور ریختن قواعدی که به من تلقین شده بود، آرامش مخصوصی در خودم حس می‌کردم•| https://daigo.ir/secret/9742160937

تنهایی

حرف هایی که نمیتونم با کسی بزنم، نظراتی که نمیتونم از کسی بپرسم رو اینجا میگم

در کوچه پس‌کوچه‌های ذهنم به دنبال ردی از خاطرات تو می‌گردم....شاید کم شود درد دلتنگی....شاید لبخند آید بر لب....شاید باورم شود روزی تو را داشتم در کنارم هر دم!!   همیشه به یادتم و منتظرت میمونم عشق قشنگم. میشه واسه برگشتش یه صلوات برام بفرستین؟ 😔💔

دوستم معرفی کرد.
منم مطالب مورد علاقم رو سرچ کردم دیدم اینجا زیاد پیدا میشه.
و اینکه چرا اینجا اومدم و موندگار شدم تو امضام توضیح دادم.

بسم الله الرحمان الرحیم. سلام. نابینا هستم. صفحه‌خوان nvda, همه نوشته های متنی جز عکسنوشته ها رو در کامپیوتر میخونه. امروز برای سلامتی و ظهور امام زمانت دعا کردی؟ صلوات فرستادی؟ برای فرج و رفع غربت هزار ساله امام معصوم و مهربانت چه کردی؟! امام زمان هر لحظه دعاگوی ما و آمینگوی دعاهایمان هستند. همه هستی و وجودمون و نعمتهایی که داریم به برکت وجود حضرته. ما خلیفه خدا در زمینیم و باید کانال رحمت الهی باشیم، در آخرت همه با هم بریم بهشت! تاپیکهام همشون امیدبخشن. من به خاطر عهدی که با خدا بستم، از سال 1400 اومدم اینجا و موندگار شدم. عهدم با خدا اینه که به همه امید بدم و همه رو دعوت کنم سر سفره پرمهر خدا و اهل بیت.

۷ سال پیش عضو شدم

قبلش خواننده خاموش بودم

هرچی سرچ میزدم، اینجا راجع بهش بحث شده بوده

منم دوسداشتم، بتونم کامنت بذارم!  از کارمم راضیم، خوبه که اومدم 

موهام فِرِ بُلَند، اونقدر گُلَم کَسی دلش نمیخواد بره هُلَند. 

ی خواهر کنجکاو بودم ک میدیدم ابجیم مدام میاد ی جایی 

•دنیایِِ آرزوهام تو چشمایِ هیزٍ تو نیست :/                          •اگع الماس نباشع برا من نیست:/                                             •و در آخر هیچکس ب زیبایی حرفهایش نبود!:/                                     ○آدم تنها باشع ب "خ♡دا" نزدیک ترع○

من سه چهار سال تاپیکارو میخوندم ولی عضو نمیشدم

تا دیگه توی یه تاپیک پزشکی دیدم دارن استارتر رو اشتیاه راهنمایی میکنن و به کشتن میدنش،دیدم باید عضو شم اگاهش کنم...