2777
2789
داشته باشن مهم کیفیت ازدواجت وگرنه همین های تو قابلیت نوه دار شدن هم داشتن زمانهای قدیم . انشالله سه ...

ممنون گلی🌷😘

مجازات آدم دروغگو این نیست که کسی باورش نمی کند،بلکه این است که خودش هم نمی تواند حرف کسی را باور کند!!                                                        جرج برنارد شاو

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

مگه داره ازدواج ميكنه ك خريده؟

نه از قبل خریده پول تو دستش بود برا اینکه خرج نشه جهزیه خرید 

من آدمی نیستم که نادون ها رو مجبور به سکوت کنم اتفاقا میذارم حرف بزنند سبک مغزا رو تشخیص بدم😎😎💪🏻اقایون سایت درخواست ندید قبول نمیکنم 😏
نگفتم باید قیدش رو زد فقط میگم اگر اتفاق هم نیفته فاجعه نمیشه

بنظرم انسان یه موجود اجتماعیه و با ازدواجه که میتونه تو جامعه اون مقبولیتی که باید رو بگیره 

شما ازدواج نکنی نمیتونی با همه رابطه اجتماعی درستی داشته باشی کسی به عنوان یه فرد درست حسابی دعوتت نمیکنه همیشه زیر سایه پدر و مادرتی ولی وقتی ازدواج کنی با خانواده ای که تشکیل دادی به عنوان یه گروه مستقل به حساب میاین که سرپرست و مسئولش شمایین 

پس خیلی فرقه بین ادم متاهل و مجرد

گاهی گمان نمیکنی ولی می‌شود /گاهی نمیشود نمیشود که نمیشود//گاهی هزار دوره دعا بی اجابت است/گاهی نگفته قرعه به نام تو می شود

خواهر شوهرم با استادش ،هر دو دکترا دارند و استاد هستند تو دانشگاه تهران برادر شوهرم با خانمش تو اینس ...

یکی واسه مام جور کن خواهررد

یه ایت الکرسی یا صلوات هرچی تونستی برام بخون. انشالله حاجت رواشم. دعا کن برام
واقعا کی گفته فقط پانزده درصد ؟

خیلی از زوج درمانگرا و روانشناسای معروف تو نظریه هاشون من جمله جان گاتمن.شادی و احساس خوشبختی یه چیز درونی هس نباید منوط به بودن و نبودن بقیه باشه.الان خود این سایت اینهمه زوج داریم اکثرا هم ناراضین

کاربر آقا

بابا از کجا میدونی

چون خودم این راه رو رفتم و الان پشیمونم

ن از شوهرما از خودم و کارام بعضی وقتا ب خاهرم میکم چرا لذت نبردم چرا فک میکردم کل لذت دنیا در ازدواجه من ۳۰ سالگی ازدواج کردم اما اقدر غصه میخوردم و خاهرام بهم فشار اوزدن ک هیچ لذتی نبردم

وای امروز چقدر تبلیغ فرزندپروری و مادری شد 

رسما ملت رو زور میکنن 

دیدین ی خانمه پنج قلو داشت شبکه دو اومده بود .

مجریه هی زر زد هی زر زد گنده گویی کرد  ولی هم خودش هم بقیه رسما  داشتن عصبی میشدن برای اون چند دقیقه ای که اون بچه ها اونجا بودن 

آخه دیوانه ها وقتی خرج دو نفر الان چهل پنجاه میلیون در ماهه چرا انقدر تبلیغات مزخرف دارید 

اصلا به شما چه که راجب خصوصی ترین مسائل مردم برنامه سازی میکنید انگار مثلا جمعیت کشور سی میلیونه 

آخه این خانومی که پنج قلو داره پس کی زندگی کنه پس کی برای خودش باشه چرا دوست دارین خانوما بدبخت باشن 

طبق نظر جان گاتمن نویسنده و روان شناس آمریکایی

روانشناسی تو امریکا به نظر من پیشرفت خیلی خوبی داشته

ولی اینو درنظر بگیر اون درشرایطی این حروف زده که 

دختر و پسر از سنین پایین نیاز های عاطفی و جنسی همو بدون ازدواج رفع میکنن...(فایده و ضررش یه بحث جداست) 

یعنی واسه مسلمونا قابل استناد نیست...