2777
2789
دوست من ۴۰ سالشه ماه قبل با یه آقای ۴۴ ساله عقد کردن خیلی هم راضی هستن هرکسی یه قسمتی داره

آخه مرد ۴۴ ساله که هیچ ذوق و شوقی نداره به چه دردی میخوره اخه با یه پسر ۲۵ ساله مقایسه میکنی؟بعدشم یارو بخواد بشه ۵۰ سالش بچش تازه میره مدرسه بچه انگار بابا بزرگ داره تا پدر یه پیر خرفت

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خیلی جالبه وقتی دختری از دوست پسر داشتن و رابطه با جنس مخالف حرف میزنه و یکی مخالفت میکنه کاربرا میگن نه نیاز هست و باید این رابطه باشه و فلان

حالا این بنده خدا داره میگه دوست داره ازدواج کنه میان میگن ازدواج اخه و …..

خوب اگه این ارتباط  لازمه چرا از راه درستش نباشه 

خوب این بنده خدا فکرش مثل شما نیست دوست داره ازدواج کنه و همدم و شریک زندگی داشته باشه  و اینکه بعضیا ازدواج اشتباه میکنن دلیل بر این نیست که هر ازدواجی اشتباهه

من که اهل عشق و عاشقی نبودم اما تو از کنارم رد شدی و جانم به دکمه پیراهنت گیر کرد.... خیلی طول نکشید تا بفهمم که چقد بی انتها دوستت دارم از موی سر تا ناخن پایت را، رویت را،بویت را، صورتت ،سیرتت، رفتارت ،گفتارت، حرکاتت،اطوارت،سخنت،سکوتت،نگاهت، خنده ات،شرمت،جسارتت،مهرت همه و همه رو دوست دارم اصلا نخواستنی در وجود تو نیست ❤️

۲۹البته من شرایط ازدواج ندارم و یه خواهر بزرگتر از خودم دارم اگر اون ازدواج کنه خواستگار برام زیاده

وا اشکال نداره مگه عده بوق 

دختر عمو من اول کوچیکتره ازدواج کرد بعد ۲سال بزرگه دوتاشون م ماشالله خوشبخت شدن به این حرفا نیس تازه دختر عموم بزرگه خودش گفت ب کوچیکه ازدواج کن من خوشبختی تو میخوام 

پاکترین انسانها انسانیت دارن
خیلی جالبه وقتی دختری از دوست پسر داشتن و رابطه با جنس مخالف حرف میزنه و یکی مخالفت میکنه کاربرا میگ ...

کسی ک خوشبختی نباشه ب دید خودش میکه کسی خوشبخت شده باشه  از زندگیش راضی ب دیگران میگه ک ازدواج خوبه او ازدواج کنید پس نمیشه نسخه خود رو برا همه پیچید توکل برخدا عاقلانه آدم جلو میره

پاکترین انسانها انسانیت دارن
آخه مرد ۴۴ ساله که هیچ ذوق و شوقی نداره به چه دردی میخوره اخه با یه پسر ۲۵ ساله مقایسه میکنی؟بعدشم ی ...

چ طرز حرف زدنه؟ قسمت اونم این بود خب چیکار کنه، دختر ۴۰ ساله بره با مرد ۳۰ ساله ازدواج کنخ ک پدر بچش جوون باشه؟😐

از تنهاییتون لذت ببرین .ازدواج فقط ۱۵ دزصد میتونه باعث شادی بشه تازه اگر ازدواج موفق باشه

ازدواج خیلی هم خوب وعالیه....تنهایی فقط مختص خداست....هر انسانی به همدم نیاز داره....۲۷سالگی ازدواج کردم کاش ۲۰سالگی ازدواج میکردم .....خواهشا الکی ترویج مجردی ندین.....فقط آدم سالم و پاک و کاری باشه کفایت میکنه....اینقدر قید بند مادیات نباشید

من ۳۶ سالمه مجردم تاحالا ازدواج نکردم واقعا دیگه تحمل تنهایی ندارم نمیدونم چه طوری با کسی آشنا بشم اینجا بعضیا میبینم همسرشون فوت شده یا طلاق گرفتن بلافاصله ازدواج میکنن خیلی برام عجیبه... 

من دوست و رفیق هم ندارم فقط همدم و رفیقم مامانمه

عشق الهی از طریق من تجلی میکند و همه ی آنچه که برای خوشبختی و تکمیل زندگیم لازم است؛  هم اکنون به سوی من می کشاند. 
نه اصلا اشتباه نیست تا یه سنی میتونی انتخاب خوب داشته باشی بعدش انتخابت خیلی محدود میشه به فکر آینده ...

ببخشید ولی من هرچی ازدواج بالای ۲۷ سال دیدم همش خوب و با کیفیت بود

شاید تو ذهنتون فکر کنید منظورم شاهزاده با اسب سفیده ولی نه اکثر کسایی که میشناسم دیرتر ازدواج کرد یه شوهر خیلی خوب کردن که شوهراشون میپرستیدنشون و رو چشماشون میذارن،بهشون احترام میذارن 

ولی قبول دارم خواستگار کمتر میشه ولی اینو هم قبول دارم خواستگارای درپیت دیگه نمیان بهترم هست

اگر امضام رو خوندی واسم صلوات بفرست تا رسالت زندگیم رو پیدا کنم.

من 26 ام. از یه طرف دلم میخواد ازدواج کنماز یه طرف خواستگار میاد به دلم نمیشینه 🥲... اخه مگه میشه ا ...

سرکار میری؟

من‌اگه منبع درامد داشتم اصلا به ازدواج فکرم نمیکردم

اگر امضام رو خوندی واسم صلوات بفرست تا رسالت زندگیم رو پیدا کنم.

۲۹البته من شرایط ازدواج ندارم و یه خواهر بزرگتر از خودم دارم اگر اون ازدواج کنه خواستگار برام زیاده

ربط ب بزرگتر کوچکتر نداره ، من خواهر کوچکترم زودتر از من ازدواج کرد ، شوهر خودم از دو تا خواهر بزرگ‌ترش زودتر ازدواج کرد و...

ای هیچ ،برای هیچ ، برهیچ، مپیچ ...کار خوب فقط زمانی ارزشمنده که فقط برای رضای خدا و خالصانه باشه...ما باید حتی برای تک تک کلمات در فضای مجازی اون دنیا جواب پس بدیم...
من ۲۷، هعی باید به سرنوشتمون راضی باشیم و پاک بمونیم

سنت خوبه که ، من حدود ۱۱ سال قبل تو سن شما ازدواج کردم 

ای هیچ ،برای هیچ ، برهیچ، مپیچ ...کار خوب فقط زمانی ارزشمنده که فقط برای رضای خدا و خالصانه باشه...ما باید حتی برای تک تک کلمات در فضای مجازی اون دنیا جواب پس بدیم...
كشورهاي ديگه مهاجر پذير هست ما نيستيماونا كمبودشون رو از طريق پذيرش مهاجر جبران ميكنن وگرنه عاشق كسي ...

اتفاقا ما هم مهاجر پذیر هستیم ولی کدوم آدم عاقلی پا میشه بیاد اینجا کدوم کشور ده میلیون مهاجر فقط از یه کشور قبول میکنه اونم مهاجری که فقط بار اقتصادی و امنیتی داره براش نه چیز دیگه ای 

دنبال عیب و ایرادی ؟؟؟ به جای اینکه یه ذره بین دستت بگیری یه آینه دستت بگیر...