2777
2789

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

۲۹یا۳۰

ببخشید این فا ل هستش یا حس ششمی یا چییی ...ینی واقعی من ۲،۳سال دیگه ازدواج میکنم...ینی اونیکی بهش فکر میکنم ج رد میده یا بهش بگم صبر میکنه تا ۲،۳سال دیگه

آقا هستم...پرورده کوردم ایلام خاکمه خاکی گیشت کوردان دلی پاکمه...

ببخشید این فا ل هستش یا حس ششمی یا چییی ...ینی واقعی من ۲،۳سال دیگه ازدواج میکنم...ینی اونیکی بهش فک ...

من اینو با استفاده از حلقه روی اب میگیرم این فا ل برای ابن سیناس میتونی توی گوگل سرچ کنی یاهمکه تایپیکای قبلی نینی سایت رو اکثرا درست درمیاد

۲۲سال

حق داری نگران باشی اما ناامید نباش،همین خواهر شوهرم رو من میگفتم فکر نکنم اصلا ازدواج کنه چون خیییلی ...

مرسی که انقدر مهربونی و امید میدی...💖💖 دقیقاااا به من هم میگن سختگیر... 😔

مهربون، میشه برای حل مشکلاتم یه صلوات بفرستی🌹🌹

دوستان هستید عکس یکی رو بذارم نظر بدید؟

اگه تو تاپیکی نظر دادم که خودت صاحب اون تاپیک نیستی و نظرت با نظر من مخالفه و نمیتونی اونو مودبانه بیان کنی پس هیچوقت ریپلایم نکن وگرنه دعوامون میشه🤷🏼‍♀️اگه سئوالی ازم پرسیدی یا تکم کردی یا نظری دادی که ریپلایتو جواب ندادم بدون یا تاپیک ترکیده و یا کاربریم معلق شده به لطف نی‌نی‌ یار😒🩵 وگرنه حتما جواب میدم و نمی‌ذارم دلت بشکنه 🥺😂🩷

زیاد نیست که

چم 

امید به خدا 🙃🙃🙃🤗🤗🤗

من آدمی نیستم که نادون ها رو مجبور به سکوت کنم اتفاقا میذارم حرف بزنند سبک مغزا رو تشخیص بدم😎😎💪🏻اقایون سایت درخواست ندید قبول نمیکنم 😏