2777
2789
عنوان

چقدر بیخیاله این بشر

91 بازدید | 11 پست

امروز بدجوری مریض شدم 

ویروسیه مریضیم از شوهرم گرفتم

صبح گفتم حالم بده نمیتونم از جام تکون بخورم  یه ذره آبمیوه و وسایل از بیرون بگیر .

من خیلی مریض میشم و یه ماه میمونم رو زمین. هیچ وقت شوهرم کمک حالم نیس دیدم ظهر اومد دست خالی و بعد ناهار از جاشم تکون نمی‌خورد بره بخره

زنگ زدم مامانم گلایه اونم گف چرا اینقد غر میزنی منم دیگه چیزی نگفتم قطع کردم ساعت ۶عصر مامانم زنگ زد چیشد گرف مایعات نخوری ک خوب نمیشی

گفتم مادرمن واسه همین گلایه میکنم دیگه بی‌مسئولیت و بیخیاله 

دخترم توهمه زندگیمی عاشقتم.خوش اومدی به زندگیمون😍

مامانم گف الان خودم بهش میگم به مامانم گفته بود الان میخرم

ساعت هفت ونیم اومد خونه دیدم بازم هیچی نخریده

چیکارکنم از دست این مرد

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

مامانت شوهرتو ضمانت کرده بود که به اون گلایه میکنی؟ اون چکار میتونه بکنه جز حرص خوردن؟ جز این که از شوهرت بدش بیاد؟ مریض شدی برو دکتر دارو بگیر زود خوب شی انقدم همه چی اینترنتی هست راحت میتونی خرید کنی

مامانت شوهرتو ضمانت کرده بود که به اون گلایه میکنی؟ اون چکار میتونه بکنه جز حرص خوردن؟ جز این که از ...

دکتر رفتم دیروز خوب نمیشم ۳ ۴ بار میرم هردفعه 

من وقتی مریضم ،خودم آب میوه میگیرم ،سیب ،هویچ ،شیرموز،کاری نداره بابا سخت نگیر خودت الان درست کن

از بس اعصابم داغون شده دیگه مریض میشم زمین گیرمیشم 

از بس اعصابم داغون شده دیگه مریض میشم زمین گیرمیشم

خ

همه مردا همینن ،بی مسولیت ،چند سال پیش وقتی کرونا گرفته بودیم،من باید پا می‌شدم برای همین خانواده غذام درست می‌کردم با اون حالم،همه با هم کرونا گرفته بودیم اونا همه لم داده بودن من فقط تو آشپزخانه بودم،کلاً ما زنها چقدر بدبختیم

خهمه مردا همینن ،بی مسولیت ،چند سال پیش وقتی کرونا گرفته بودیم،من باید پا می‌شدم برای همین خانواده غ ...

خییییلی . دقیقا همین مریضی رو خودش گرفته بود به من دستور میداد فلان کار و بکن فلان چیز و بیار ولی خودش اصلا...