2777
2789
عنوان

بااین شوهر چطور رفتار کنم

486 بازدید | 46 پست

فقط وفقط تمام فکرو ذکرش اینه بره بیرون پیش دوستاش مثلا بریم خرید با دو کارا انجام میده ک هرچه زودتر بره بیرون پیش دوستاش بعدم ساعت ۲برگرده

امشب از ساعت هفت رفت تا دو میشه۷ساعت 

واقعا موندم چیکار کنم

خود عزیزم ممنونم که شماروکنار خودم دارم❤️🥰شمایی که امضامو میخونی قدرخودتوخیلی بدون🌹

عین خودش شو بیاد خونه نباشی بفهمه چه حسیه

مردم زنده به گور با دست بسته ، همدرد با شهدای غواص ایران ، فلسطین / آب نیست و می زنندت عمد در صف نان ، تحریم واژه آشناییست برایمان ، فلسطین / مشتی عیاش و کلاش و بی حمیت ، ریخته اند در سرزمین پیامبران ، فلسطین / این مردم بی گناه اسرائیل هم ، بود سه دروغ پشت سر همشان ، فلسطین / گرفته عکس با لباس زیر زنان ، اگر این اخلاق است تروریستی بمان ، فلسطین ✌🏻🇵🇸 emtehanejabr.blogfa.com

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

عین خودش شو بیاد خونه نباشی بفهمه چه حسیه

عزیزم من تا دو کجا برم😐😂

خود عزیزم ممنونم که شماروکنار خودم دارم❤️🥰شمایی که امضامو میخونی قدرخودتوخیلی بدون🌹

رفیق باز درست نمیشهقبل ازدواجم اینطور بود؟اگر بعد ازدواج اینطور شده ببین مشکل کجاستسعی کن رفیق و پای ...

نه عزیزم از قبل ازدواج خودش میگه من از بچگی نتونستم یه ساعت خونه بشینم

عزیزم من تا دو کجا برم😐😂

میتونی ساعت های دیگه بری مثلا یه ساعتی که اون هم خونه ست بزنگ به دوستت رو کن بهش بگو خدافظ چیزی گفت بگو چیزی که عوض داره گله نداره حالا میفهمی من چی میکشم

مردم زنده به گور با دست بسته ، همدرد با شهدای غواص ایران ، فلسطین / آب نیست و می زنندت عمد در صف نان ، تحریم واژه آشناییست برایمان ، فلسطین / مشتی عیاش و کلاش و بی حمیت ، ریخته اند در سرزمین پیامبران ، فلسطین / این مردم بی گناه اسرائیل هم ، بود سه دروغ پشت سر همشان ، فلسطین / گرفته عکس با لباس زیر زنان ، اگر این اخلاق است تروریستی بمان ، فلسطین ✌🏻🇵🇸 emtehanejabr.blogfa.com

چکار میکنه با دوستاش؟چندوقته ازدواج کردین؟شوهر منم اوایل اینجوری بود میرفتن سیگار میکشیدن و حرف میزد ...

من نمیدونم چیکار میکنه 

سه ساله البته هنوز عقدیم سه ساله ک عقدیم 

نه عزیزم از قبل ازدواج خودش میگه من از بچگی نتونستم یه ساعت خونه بشینم

پس همون سعی کن کمتر غر بزنی

رفیقش باشی

تو خونه بهش قدرت بده

با لذت ب همه حرفاش گوش بده

و از همه مهمتر اروم و با سیاست باهاش صحبت کن بگو من خیلی وقتایی که پیشمی رو دوست دارم

کاش بیشتر با من وقت بگذرونی

فقط سعی کن گریه و قهر و غرغر نباشه که بیشتر فراری میشه

اول بشین تو موقعیت مناسب باهاش حرف بزن به آرامی اگه درست نشد کلید در عوض کن درو قفل کن بهش بگو خونه ...

عقد هستم