2777
2789

من بعد از چند ساعت یا چند روز یادم میاد کلی حرص میخورم و گربه میکنم و مبگم چرا اونموقع لال شدم و حرفی بهش نزدم.من به جای اون خحالت کشیدم.چرا اینجوریه کسی دلیلشو میدونه.اینقدر سعی مردم به کسی بی احترامی نکنم حتی وقتی بهم بی احترامی شد.نمیدونم عادت کردم یا ذهنم کند شده یا اینکه حواسم خیلی پرته که بعد از مدتی یادم میاد.با خودم میگم اگه اونموقع که این حرفو بهم زد بی احترامی برداشت میکردم حتما جوابشو میدادم.چرا بعد از چند تازه یادم میاد طرف از کارش یا حرفش منظور داشته و تیکه پرونده💔🙂

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

اینطور دارم 

اما گاهیم شیطون گولمون میزنه و چیزی که یادمون میاد با حس منفی خودمون و دید منفی قاطی میشه 

تا حالمون رو بد کنه 

درصورتی کا ممکنا اون زمان طرف هم با حس بد نگفته باشه 

نواظب باشیم مغزمون گولمون نزنه

بیاین سعی کنیم ادم خوبی باشیم تو هر شرایطی سعی کنیم کار درست رو انجام بدیم حتی اگر بقیه انجام ندن .ما خوبی رو یاد بقیه بدیم 

منم ی مدت اینطور بودم ولی جدیدا ب ادمها اصلا فکرهم نمیکنم چه برسه حرفاشون واگه هم چیزی یادم بیوفته تو خاطرم میسپارم تا ب وقتش اسفالتش کنم .

سالها دویدم ولی به مقصد نرسیدم ..... برای همه منتظرها و من دعاکنید ....

نه همونجا طرفو میشورم شب سرمو راحت میزارم زمین 

فقط 12 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

پسر مهربون مامان بی صبرانه منتظر اومدنتم 🤩 بماند به یادگار از هفت ماهگی ۱۴۰۳/۰۹/۲۶

فک کن مادرشوهر ت و خواهرشوهرات برن مهمونی به تو اصلا نگن حتی.

بعد بپرسند عروست چرا نیمد.؟(تک عروسم)

الکی بگن سرماخورده بود.

انگ مریضی م بهت بزنن.وبعدهم بیان تو چشمات بگن ما گفتیم تو مریضی نیمدی و رفتیم فلان جا.

بعد من هییچییییی نگم.فقط گفتم منم بدم نمیومد بیام.

و بعدش کلیییی حرص بخورم و گریه کنم

خااااک واقعاااااا

خدایا مواظب تو دلیم باش❤️من عاشقشم😍.خدایا شکرت به خاطر داشتن پسرم بهت مدیونم🫀خودت مراقبش باش♥️
قشنگ گفتی آفرین ❤️

یه اقوامی داریم تعریف هم ازش کنی بعد مدتی میاد میگه اون زمان مسخرم کردی یا قصد بدی داشتی

درصورتی که همه باهاش خوبن خودش با هیچکی نمیسازه و از همه چی تعبیر منفیی میکنه 

سلامم میترسم دیگه بهش کنم 

بیاین سعی کنیم ادم خوبی باشیم تو هر شرایطی سعی کنیم کار درست رو انجام بدیم حتی اگر بقیه انجام ندن .ما خوبی رو یاد بقیه بدیم 

من بستگی داره چی بگن

به شدت برخورد میکنم

البته بگم کسی هم جرأت نداره

چیزی بگه اجازه ندادم از اول

در حد حرف معمولی هم با

نگاهم به طرف میفهمونم حواسش و بده

تا خدا هست به مخلوق دمی تکیه مکن/که خدا کوه ثبات و بشر عین نیاز👌👌👌