2777
2789
من یه همسایه دارم که مستاجرن و یه پراید دارن.این پسرش با یه دختری بود و قرار مدار ازدواج گذاشته بودن ...

قد بلند شکم زن و بچه رو سیر نمیکنه

گاهی در یک مکان تاریک هستی و فکر می کنی مَدفون شده ای اما در واقع تو را کاشته اند 🌱 “کریستین کین”
شما اصلا مطلب و متوجه شدی؟ الان بحث اینه که ممکنه ژن بی عرضگی نسل به نسل انتقال پیدا کنهکسی بد خونه ...

ژن بی عرضگی ؟!

اینکه عدم مالکیت خونه به معنی بی عرضگی نیست 

میلیون ها ایرانی مستاجر هستن همین الان که خیلیاشون هم سن بالا هستن

کاربر آقا ، ۱۸ سال 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

این‌هایی که اینقدر روی مال دنیا تکیه می‌زنند و پافشاری می‌کنند آیا از ناپایداری این جهان بی‌خبرند؟!ا ...

این اصلا درست نیس چرا همیشه میخوایم از ی طرف بوم بیوفتیم؟!

قرار نیس طرف گنج قارون داشته باشه اما به نسبت سنش باید توانایی اداره زندگی هم داشته باشه. پیامبر گفته جوان مومن باید بتونه مال حلال کسب کنه نه اینکه بی عرضگیش رو بذاره پای زهد! این ینی چی؟ ینی طرف قرار نیس پنت هاوس داشته باشه تو سالگی بااین تورم اما قرار هم نیس ادم چشمشو در این حدببنده بگه اصلا مهم نیس پول چرک کف دسته 

اینجا همه میتونن خونه بخرن خونه بسازن ولی جامعه حرفای دیگه ای میزنه

من تازه عقد کردم همسرم 27 سالشه تازه خونه خریدیم داداش خودم 31 سالش شاید کل پس اندازش 100 میلیون باشه آدم مغز اقتصادی داشته باشه میشه سخت هست ولی غیر ممکن نیست 

خودت رو به خودت ثابت کن نه به دیگرانᰔᩚ
من تازه عقد کردم همسرم 27 سالشه تازه خونه خریدیم داداش خودم 31 سالش شاید کل پس اندازش 100 میلیون باش ...

از واقعیت های جامعه و بی پولی های ادما نشنیدی 

الان ایرانی های فقیر فقط دارن برای بقا میجنگن یعنی هوا آب غذا 

مسکن که بماند 

کارگری که ده تومن میگیره بدبخت از استرس اجاره مگه مغزی هم براش میمونه که بخواد یه حرکتی بزنه  

کاربر آقا ، ۱۸ سال 
این اصلا درست نیس چرا همیشه میخوایم از ی طرف بوم بیوفتیم؟!قرار نیس طرف گنج قارون داشته باشه اما به ن ...

کسب حلال یعنی اینکه خودش و خانواده‌اش سند مالکیت خانه‌ای رو داشته باشند؟!

کسب حلال از قضا اگر قید و بند و ارزش اساسی انسان باشه نقطه مقابل مال‌دوستی و طمع و زیاده‌خواهی مالیه!

وقتی دنبال کسب حلالی اونوقت برای یک لقمه چرب تر بردن برای بچه‌هات حاضر نیستی تو کاسبی‌ت از دایره انصاف خارج بشی! 

دیگه حاضر نیستی برای اینکه طلا بخری زنت خوشحال بشه زیرمیزی و رشوه بگیری!

بابت سرکوفت خوردن از بی‌مال بودن و بی خونه بودن سر کسی رو کلاه نمی‌گذاری که پول خونه جمع بشه و ترجیح می‌دی بهت بگن بی عرضه اما مال حرام به زندگی‌ت راه ندی!

و....

ضمن عرض ندامت نسبت به هرگونه فعالیت کاربری و بازدید از صفحات این سایت و هرگونه نقش‌آفرینی در رونق این مجموعه‌، امیدوارم بعد از این هرگز  بازدیدکننده صفحه‌ای از این سایت نباشم. 
خیر من یه ۴۰۰ کیلومتری فاصله دارمنه بابا اونقدر فاصله رو نمیدن فوقش خ رضوی یا خ جنوبی

انشالله خدا همه تونو حفظ کنه 🤲

ب سلامت برگردین پیش خانوادتون

با افتخار آرمی هستم 💜تاپیک راجب کیپاپ دیدین ممنون میشم تگم کنید 🙏
آیه قرآنه؟

نخیر.

چطور چنین تصوری کردین؟!

اگر چیزی رو از خارج از گفتار خودم  نقل کنم، قاعدتاً  حداقل با علائم نگارشی نقل قول بودنش رو نشون می‌دم.

ضمن عرض ندامت نسبت به هرگونه فعالیت کاربری و بازدید از صفحات این سایت و هرگونه نقش‌آفرینی در رونق این مجموعه‌، امیدوارم بعد از این هرگز  بازدیدکننده صفحه‌ای از این سایت نباشم. 
کسب حلال یعنی اینکه خودش و خانواده‌اش سند مالکیت خانه‌ای رو داشته باشند؟!کسب حلال از قضا اگر قید و ب ...

کسی توی این اوضاع از ی جوون توقع سند مالکیت خونه نداره اما بسته به سن طرف باید حداقل هایی هم داشته باشه. کسی ک مثلا سی سالشه و هیچ پس اندازی و یا حتی ماشین نداره بااینکه چندین سال سرکار بوده و مجرد و خرج انچنانی نداشته چطور میخواد حداقل های شروع ی زندگی مثل پول پیش ی خونه معمولی و ی ماشین معمولی رو جور کنه؟! والا توی دین هم میگن داشته باش اما دلبسته نباش! قرار نیس هرکس وضع مالی خوبی داره غیرحلال باشه 

کسی توی این اوضاع از ی جوون توقع سند مالکیت خونه نداره اما بسته به سن طرف باید حداقل هایی هم داشته ب ...

هیچ جایی از آموزه های دین اسلام ارزشی تحت عنوان مال اندوزی نداریم!

اگر مال ارزش پیدا کنه از سبب ابزار ادای دین، انفاق، و امور خیره نه اسباب بریز و بپاش و برتری‌جویی و جلب نظر فلان دختر و خانواده‌اش که چرتکه به دست شدن  که به خیال خودشون آب تو دلشون تکون نخوره و از اون بالا و پایین زندگی قراره فقط بالا باشند! و بعد بله بگن!

می‌تونید هر نظری داشته باشید اما نظر خودتون رو به دین و ارزش‌های اخلاقی دینی نسبت ندین!

من خودم عقلم نرسید کسی نبود بهم بگه اما کلا بهتره با اونایی که اوضاع مالی خوبی ندارن یه ذره بیشتر در ...

حسابی با ما بسته؟؟ منظورت بسه؟یا ترجمه کردی بسته رو؟ میگن فلان چیز بسه،

از کار خیر بقیه ایراد نگیرید،یکی به حیوونا کمک میکنه یکی به انسانها یکی به طبیعت....مهم اینه یه قدم برداری برای زیباتر کردن دنیا🙂
هیچ جایی از آموزه های دین اسلام ارزشی تحت عنوان مال اندوزی نداریم!اگر مال ارزش پیدا کنه از سبب ابزار ...

من اسمی از مال اندوزی نیاووردم! اگر از نظر شما توانایی فراهم کردن حداقل ها برای شروع یک زندگی معمولی( مثل رهن ی خونه معمولی، ماشین معمولی و امثالش) مال اندوزی بحساب میاد ک اصلا جای بحثی نیست! 

چیزایی هم ک از دین گفتم همه توی سخنرانی های اقای پناهیان هس و سرچ کنین منابعش میاد!!!