2777
2789
عنوان

همین الان حس و حالت چیه

171 بازدید | 51 پست

خودم افسردگی حاد😮‍💨

از دیروز تا حالا یک تومن واسه شکم همکارام خرج کردم حبوبات خریدم غذای خوب درست کنن بخورن

حالاکه پول خرج کردم دارم فحششون میدم😂

همینطور که مارشمالو میخورم به اون یه تومن برباد رفته می اندیشم😭

شما چی؟

‏ناراحت نباشید که الان دارید تو زندگی پشت سر هم شکست میخورید،من به شخصه به همتون قول میدم یروز بالاخره این روزا رو پشت سر میذارید و‌ کاملا تو عمق بدبختی فرو میرید😌

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

یکم احساس خوشحالی می کنمامروز بهتر از روزای دیگم بود

خدا رو شکر

‏ناراحت نباشید که الان دارید تو زندگی پشت سر هم شکست میخورید،من به شخصه به همتون قول میدم یروز بالاخره این روزا رو پشت سر میذارید و‌ کاملا تو عمق بدبختی فرو میرید😌

حسی یوخ

شیرین بهانه بود! فرهاد تیشه می‌زد تا نشنود صدای مردمانی را که در گوشش زمزمه می‌کردند دوستت ندارد@@@@@@@@●فرهاد ●فرهاد ●فرهاد ●فرهاد ●فرهاد ●فرهاد ●فرهاد ●فرهاد ●فرهاد@

خواب بودمالانم انگار حالم سرجای خودش نیسنمیدانم چرا

ان شالله بهتر بشی

ناراحت

ان شالله زود زود شادی در خونتو بزنه

خوبم خداروشکر،در حال تمیزکاری،اهر هفته مهمون دارم

مهمونات کیان؟

چی میخوای بپزی؟😆😉

یه مادر داری که نفس میکشه؟؟ خوشبختی و خودت بی خبری حسودیم میشه🥲 به همههههه ی اونایی که مامان دارن و تو بغلش🫂 اروم میشن..🥲. مادر ای زیبا ترین شعر خدا..... روحت شاد😔
خوبم خداروشکر،در حال تمیزکاری،اهر هفته مهمون دارم

خسته نباشی

به به مهمون