2777
2789
اینایی که میگن نه پدر و مادراشون همین الان میتونن یه خونه بخرن ؟!

همین الان نه چون پیر واز کار افتاده ان،ولی تمام جوونی و عمرشون گذاشتن صاحبخونه شدن اون زمان،

مطمئنن الانم اگر برگردن به اون دوران بازم خونه دارمیشن چون پشتکاردارن

ولی خب یه عده هستن بد بیاری میارن تقصیرندارن روزگارم براشون نمیخواد ،ولی یه عده راحت طلب وخوش گذرون اصلا براشون مهم نیست 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

متاسفانه با این وضع تورم و درآمد و..آدم به جای نمی‌رسه که بخواد تصمیم بگیره اول پدر مادرشو خوشبخت کن ...

تو همین سایت زیاد میبینم زن از بیپولی میناله بعد شوهرش مولا رو میده به ننه بابا

بیاین سعی کنیم ادم خوبی باشیم تو هر شرایطی سعی کنیم کار درست رو انجام بدیم حتی اگر بقیه انجام ندن .ما خوبی رو یاد بقیه بدیم 
بابا زیاد بهش فک نکن الان بیشتر سربازارو به نزدیک ترین منطقه شهرشون میدن

خودت نزدیک شهرتونی؟

میترسم بندازن سیستان یا زاهدان

با افتخار آرمی هستم 💜تاپیک راجب کیپاپ دیدین ممنون میشم تگم کنید 🙏
یکیو داریم اتفاقا زنش می‌دیم🥺😂

عالی شد

خواهر شوهر عزیزم

جاری ماری ک ندارم؟

•دنیایِِ آرزوهام تو چشمایِ هیزٍ تو نیست :/                          •اگع الماس نباشع برا من نیست:/                                             •و در آخر هیچکس ب زیبایی حرفهایش نبود!:/                                     ○آدم تنها باشع ب "خ♡دا" نزدیک ترع○
خب باشه پسره که باید الان بخره میتونه ؟اصلا خود شما میتونین ؟اصلا چند درصد جامعه الان میتونن خونه بخ ...

شما اصلا مطلب و متوجه شدی؟ 

الان بحث اینه که ممکنه ژن بی عرضگی نسل به نسل انتقال پیدا کنه

کسی بد خونه پسره کار نداره

همه میگن چرا باباش عرضه به خرج نداده جوونی خونه بخره واسه خودش

و دقت کن نوشته پسره هم پشتکار ندارهههههه

گاهی در یک مکان تاریک هستی و فکر می کنی مَدفون شده ای اما در واقع تو را کاشته اند 🌱 “کریستین کین”
بله میتونن .چرا وقتی پدرو مادر خونه ندارن میخوان دختر مردمو بدبخت کنن؟خب پسرشون زن نگیره چه اجباریه

راست میگی والا. بابام اینا خونه دارند.

ولی داداشام با اینکه سن شون بالا میره و‌ خدمت رفتند و‌کار هم دارند ولی چون خونه و‌زندگی ندارند قصد ازدواج ندارند.

میگند یه دختر رو بدبخت کنیم که چی

بزار خودمون تنهایی سختی بکشیم نه با زن و بچه

❤️مامان طلا و آلا❤️.کی بزرگ‌شدم که بعدش مامان شدم‌اصلا😕
راست میگی والا. بابام اینا خونه دارند.ولی داداشام با اینکه سن شون بالا میره و‌ خدمت رفتند و‌کار هم د ...

حق دارن ...

انشالله که عاقبت بخیر بشن

مامان: بله.....!میدونستی عشق یه مرد مال زنه؟!خب اونوقت اون زن از نظر تو کیه؟مامانم، عشق من مال توئه😍🌱🌻واینگونه من مردم واست💫🧿 پسررررم🧿💫

من یه همسایه دارم که مستاجرن و یه پراید دارن.این پسرش با یه دختری بود و قرار مدار ازدواج گذاشته بودن ولی پدر دختره گفته شما هنوز خودتون خونه ندارین چطور میخدای واسه پسرت خونه بگیری.دختره هم مثل آب خوردن قید پسره رو زده.پسره هم ماشالا قد بلند خوشتیپ خوش چهره و .... خلاصه همه چی تمومه