2777
2789
عنوان

خانم های تحصیل کرده وکیل پزشک

375 بازدید | 33 پست

جو خانواده تون رو میشه برای درس خوندن بیان کنید رفتار  خانوادتون خرج کردنشون اصلا چی میشه یک محیط درس خون میشه ویک محیط نه لطفا جزیی بگید❤️

* خدا  آنقدر بهت چیزای خوب بده که نفهمی از کجا اومده پر از خیر و برکت رزق و روزی * اگه دوست داری یک صلوات هم بفرست برای مهدی موعود 💕با احترام درخواست دوستی نمی پذیرم 💕

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

بنظر من خیلی بستگی به پدر و مادر داره که تشویق کنن ، خودشون درس بخونن یا کلا بچه رو رها کنن و خودشونم بگن درس چیه اصلا

نظرات من خارج از زندگی شخصی شماست ، پس هر جور که خودتون میدونید توی زندگیتون انجامش بدین ❕️🌱

سلام

معذرت میخوام استارتر واقعا ببخشید من رو

میشه اینو گزارش بزنید میخوام پاک شه نی نی یار معلوم نیست پاک کنه یا نه لایک کنید براتون صلوات میفرستم

https://www.ninisite.com/discussion/topic/15153362/%D8%AA%D8%B1%D9%88%D8%AE%D8%AF%D8%A7-%D8%A8%DB%8C%D8%A7%DB%8C%D9%86-%DA%A9%D9%85%DA%A9%D9%85-%DA%A9%D9%86%DB%8C%D9%86-%D8%AA%D8%B1%D9%88%D8%AE%D8%AF%D8%A7-%D8%AC%D9%88%D9%86-%D9%87%D8%B1%DA%A9%DB%8C-%D8%AF%D9%88%D8%B3-%D8%AF%D8%A7%D8%B1%DB%8C%D9%86-%D8%A8%D8%A8%D8%AE%D8%B4%DB%8C%D8%AF-%D8%A8%D8%A8%D8%AE%D8%B4%DB%8C%D8%AF

بله

سوالت ناواضحه

من دکترای مهندسی دارم. اولش که مدرسه معمولی بعد نمونه دولتی

لیسانس دانشگاه تهران

دکترا مستقیم خارج از ایران

خرج تحصیل نداشتم ولی ۲۲ سال اول زندگی خرج خورد و خوراک و این چیزامو خونواده میداد. بقیشم که خودم فاند دانشجویی داشتم بعدم سرکار

من خودم از بچگی همیشه شاگرد اول بودم و درسم خوب بود پدر مادرمم تشویق یا کار خاصی نمی کردن فقط به دبیرستان که رسیدم مامانم هر سال می گشت بهترین مدرسه دولتی رو پیدا می کرد اسم منو می نوشت فقط سال پیش دانشگاهی منو گذاشتن غیرانتفاعی و خرج کردن بقیه اش در حد معمول بود ، پدرم هم سال پیش دانشگاهی خیلی تشویقم کرد حقوق قبول بشم و وکیل بشم 

می خوام بدونم چی میشه بچه ای که درس میخونه یک دفعه نمی خونه الویتش میشه گوشی و حاشیه

* خدا  آنقدر بهت چیزای خوب بده که نفهمی از کجا اومده پر از خیر و برکت رزق و روزی * اگه دوست داری یک صلوات هم بفرست برای مهدی موعود 💕با احترام درخواست دوستی نمی پذیرم 💕

خانواده کاملا معمولی به لحاظ تحصیلی و مالی...

۱۱ سال مدرسه دولتی بودم و سال آخر رفتم غیر انتفاعی 

بابام اصلا از درس سر در نمیاره ولی مامانم تا کلاس ۶ ام به درسام رسیدگی کرد بعد اونم ول کرد و خودم تلاش کردم حتی چون کتاب تست نداشتم از روی پی دی اف تست زدم

پرستارم

🩺💉تلاش کن نه آرزو✨️