2777
2789
عنوان

بابام میگع صداش کن مث سگ بیاد کمکت کنه

| مشاهده متن کامل بحث + 1176 بازدید | 98 پست
نمیتونی بری؟مهاجرت چی؟

ی فرصت عالی برای مهاجرت داشتم ک اونم سر خانوادم خرابش کردم 

سلام من چشم درشتم میشه منو ی صلوات مهمون کنی ک خوشبخت بشم؟ 😁😍اجرتون با خود خدااااااا عاشق تک تکتونم ♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡        زندگی گاهی جوری زمینت میزنه ک میگی اینبار ته راه خودتو خلاص کن راحت شی اما بعدش ی معجزه ی بزرگ نشون میده من منتظر اون معجزه ی بزرگم:) ♡

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بدبختی اینجاست ک نمیتونم وحشی بشم وجدانم نمیذاره

ربطی به وجدان نداره تا وقتی تو جامعه نگردی قوی نمیشی اینا انگار فقط نوکر تو خونه میخوان البته ببخشیدا ناراحت نشی

تهش هم شوهر کردی جلو اونم نمیتونی چیزی بگی چون عادت کردی بهت زور بگن و تا اخرش بدون اینکه زندگی کنی و دنیارو بفهمی....

وحشی بی ادب زبون دراز گستاخ و ته تغاری ک اجازع ی هر کاریو داره

با مادرت جدا صحیت کن یگو دارید فرق میزارید و با پدرت هم وقتی حالشون خوبه اگر تاثیر نداشت بعد ازدواج یا مستقل شدنت رهاشون کن پدر مادر مقدس نیس 

مینیمال 

کمرم شکست این تاپیک دیدم:)

عزیز قشنگم واقعا حق میدم بهت

مادر منم با مادرش اینجوری عذاب کشید

بسم الله : کاربری دست سه نفره هر سه نفرمون از این کاربری استفاده میکنیم ، عضو شرکت برادران پشم السلطنه به جز کیومرث😂

....

«روانشناس » سوالی داشتید درخواست بدید یا تگم کنید... هر سوالی پاسخ داده نمی‌شود ! ...  تنها افرادی که رنج نمی کشند و ناراحت نمی شوند مرده ها هستند بنابراین ما هنوز زنده ایم!☘️
با مادرت جدا صحیت کن یگو دارید فرق میزارید و با پدرت هم وقتی حالشون خوبه اگر تاثیر نداشت بعد ازدواج ...

فکر میکنی نکردم؟؟ 

فکر میکنی نگفتم 

هزاران بار گفتم فایده نداشت همش میگن تو ساده ای عقل نداری ازت سواستفاده میکنن

سلام من چشم درشتم میشه منو ی صلوات مهمون کنی ک خوشبخت بشم؟ 😁😍اجرتون با خود خدااااااا عاشق تک تکتونم ♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡        زندگی گاهی جوری زمینت میزنه ک میگی اینبار ته راه خودتو خلاص کن راحت شی اما بعدش ی معجزه ی بزرگ نشون میده من منتظر اون معجزه ی بزرگم:) ♡

ربطی به وجدان نداره تا وقتی تو جامعه نگردی قوی نمیشی اینا انگار فقط نوکر تو خونه میخوان البته ببخشید ...

نمیتونم از من بر نمیاد اینکارا 

کمرم شکست این تاپیک دیدم:)عزیز قشنگم واقعا حق میدم بهتمادر منم با مادرش اینجوری عذاب کشید

(: من قشنگ فرق گذاشتنشونو میبینم حس میکنم اما بازم میگن ن ما فرق نمیذاریم 

وااااااییی نهچرا آخه!

چون نتونستم ازشون بگذرم گفتم هرچی ک هستن خانوادمن(: