2777
2789
عنوان

حرف دیشب مادر شوهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 14391 بازدید | 211 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

انگار اشتباه تایپی داشتم.. مادر شوهرم ب اون پسرش ک عقده گفته برا کوثر شب یلدایی بردیم تو نمیخای ببری ...

خودتو بذار جای جاریت شاید بفهمه دلش بشکنه عزیزم لازم نیست همه چی زندگیتو بقیه بدونن انشالله خوشبخت باشین

دنیا همه هیچ و اهل دنیا همه هیچ ای هیچ برای هیچ بر هیچ مپیچ ....
اینجور صلاح دیدن‌.بیخیال..هرچی پنهانتر دردسر کمتر

صلاح ندیدن کلا مادر شوهرم خیلی از جاریم میترسه دیشب ک رفته بودم همش پیش اون نشسته بود اصلا نگامم نمیکنه وقتی پیش همیم

چجوری یه ذره آدمی ولی کل زندگی منی ؟💕

من نفهمیدم چی شد میشه اخرش و دوباره توضیح بدی

مادرش بهم گفت استوری چیزی نزار اون یکی عروس ببینه براش نگرفته شوهرش گفته من چیزی براش نمیبرم من از رسما ندارم 

یعنی برادر شوهرت گفته زنم از این رسما نداره درسته بینشون جاری چیزی نگفت

از این رسما دارن پسرش خسیسه برا همین نگرفته براش .. زنش پدرمو در اورده مادر شوهرمم ک‌از جاریم میترسه وقتی پیش همیم باهم حرف نمیزنه طوری پیشش رفتار میکنه انگار من وجود ندارم 

خب نگو مشکلش چیه؟

چرا نباید بگم؟؟ چرا اینجوری باید بهم بگ همیشه اینجوری بوده میگ هرچی شوهرت میگیره بهش نگو فقد از ترسشه ک ناراحت نشه.. پس دل من چی میشه

از این رسما دارن پسرش خسیسه برا همین نگرفته براش .. زنش پدرمو در اورده مادر شوهرمم ک‌از جاریم میترسه ...

از جاری می‌ترسه از برادرشوهرت می‌ترسه 

تو رو خدا لایک نکنیدددددددددداین حساب مال 3 نفره 👆👌✌️

شوهرت برای تو آورده ولی برای جاری ات نبردن؟تو چرا ناراحت بشی درسته اینه که کاری نکنی بفهمه دلش میشکن ...

اره همسرم خودش همه چی گرفت برام آورد.. این گناه داره جاری جاریه دیگ همه می‌دونن جاری من یه شیطانه چشم دیدنمو نداره.. البته دل ب دل راه داره 

این وسط دلیلی نمیبینم که تو ناراحت بشی

چرا نباید ناراحت بشم ؟؟ با حن خیلی بدی بهم گفت کلن چون همسرم بهم احترام میزاره همشون چشم دیدنمو ندارن.. منک اهمیت نمیدم فقد دلم گرفته بود از دیشب تاپیک زدم