2777
2789
باور کن منم که امسال کنکوریم نمیفهممشون شما که دیگه حق داری

قبلا هررشته ای دوس داشتی کنکور میشد شرکت کنی  

اینا بخاطر معدله دیگه

بنظرت تجربی روشرکت کنم امکان ترمیم چی رودارم؟

اگه تجربی شرکت کنم چی رومیتونم ترمیم کنم؟

تجربی هم همونه، نهایی یازدهم (همه دروس تخصصی و عمومی) رو همه پشت کنکوریا (بجز یازدهمیا پارسال که نهاییشو دادن) باید ایجاد سابقه کنن (یعنی امتحان بدن) و دوازدهمم هم برای شما چون نظام قدیمی باید ایجاد سابقه کنی و همه امتحاناشو بدی (فقط اونایی که ی بار نظام جدید امتحان دادن دیگه نیاز نیست دوباره بدن، اگه بخوان هم میتونن فقط یکبار ترمیم کنن یعنی دوباره امتحان بدن و اون نمره ای که بهتر شد انتخاب میشه)
ی راهم هست که کلا امتحان نهایی ندی ولی سابقه صفر حساب میشه (که کار اشتباهیه چون تاثیر سوابق امسال 60 درصده! (20 درصد یازدهم و 40 درصد دوازدهم) و تاثیر کنکور فقط 40 درصده!)

? 𝚠𝚒𝚕𝚕 𝚋𝚎𝚝𝚝𝚎𝚛 𝚍𝚊𝚢𝚜 𝚌𝚘𝚖𝚎

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

تجربی هم همونه، نهایی یازدهم (همه دروس تخصصی و عمومی) رو همه پشت کنکوریا (بجز یازدهمیا پارسال که نها ...

ببخشیداین عکسو ببین توجه ۱ و۲ 

نوشته ۸۴ به بعد سوابق دیپلم رودارن؟؟طبق این عکس منی که دیپلم ۸۷ هستم پیش دانشگاهی۸۸ 

۱۱ روکامل بایدامتحان بدم و۱۲ رواگه دوس داشتم؟؟

ببخشیداین عکسو ببین توجه ۱ و۲ نوشته ۸۴ به بعد سوابق دیپلم رودارن؟؟طبق این عکس منی که دیپلم ۸۷ هستم پ ...

آره خوندمش، اگر تجربی بودین انگار همینطوره که شما میگی، نمیدونستم اینو، یازدهم رو باید بدی و دوازدهم رو اگه دوست داشتی (البته اگه بدی و بدم بشی مهم نیست چون نمره بالاتر رو حساب میکنن)
ولی برای انسانی دیگه باید دوازدهمم بدی

? 𝚠𝚒𝚕𝚕 𝚋𝚎𝚝𝚝𝚎𝚛 𝚍𝚊𝚢𝚜 𝚌𝚘𝚖𝚎