2777
2789

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

اگه پشت کنکوری هستی که باید کل دروس یازدهم انسانی
و فقط تخصصی های دوازدهمش رو نهایی امتحان بدی (اگه عمومیا دوازدهم پارسالت رو خوب دادی اگرنه اونارو هم باید ترمیم کنی)
اگر هم دوازدهمی هستی اول باید دیپلم تجربی رو بگیری، و کنکور انسانیو سال دیگه بدی چون امسال اگه بخوای بدی حتما نیاز به نهایی یازدهم و دوازدهم داری
قاعدتا نمیتونی و نمیشه امسال هم نهایی تجربی بدی هم انسانی

? 𝚠𝚒𝚕𝚕 𝚋𝚎𝚝𝚝𝚎𝚛 𝚍𝚊𝚢𝚜 𝚌𝚘𝚖𝚎

یازدهم ک باید سوابق تحصیلی ایجاد کنی و دوازدهمم ازمون بدی برای تغییر رشته و ترمیم

میشه یه کم بیشترتوضیح بدی؟؟این دوتا که گفتی فرقشون چیه 

چطور سوابق ایجادکنم برا۱۱

آزمون تغییررشته چیه کجا ثبتانم کنم 

چقد همه چی روسخت کردن 

اگه پشت کنکوری هستی که باید کل دروس یازدهم انسانیو فقط تخصصی های دوازدهمش رو نهایی امتحان بدی (اگه ع ...

من دیپلم ۸۸ هستم باسوابق ریاضی شرکت کردم آی تی پیام نور قبول شدم همون موقع ها یه روز رفتم نرفتم دیگه انصرافم ندادم 

یعنی همون تجربی شرکت کنم راحتتره این همه دنگ وفنگ چیه براش گذاشتن

من دیپلم ۸۸ هستم باسوابق ریاضی شرکت کردم آی تی پیام نور قبول شدم همون موقع ها یه روز رفتم نرفتم دیگه ...

باور کن منم که امسال کنکوریم نمیفهممشون شما که دیگه حق داری

? 𝚠𝚒𝚕𝚕 𝚋𝚎𝚝𝚝𝚎𝚛 𝚍𝚊𝚢𝚜 𝚌𝚘𝚖𝚎

من دیپلم ۸۸ هستم باسوابق ریاضی شرکت کردم آی تی پیام نور قبول شدم همون موقع ها یه روز رفتم نرفتم دیگه ...

شما باید همه ی دروس یازدهم و دوازدهم  انسانی رو نهایی امتحان بدی، چون نظام قدیمی (ثبت نام امتحان نهایی یک ماه مونده به امتحاناس یعنی اردیبهشت و اینا، سازمان سنجش میگه)
ثبت نام کنکور هم تمدید شده میتونی بری ثبت نام کنی

? 𝚠𝚒𝚕𝚕 𝚋𝚎𝚝𝚝𝚎𝚛 𝚍𝚊𝚢𝚜 𝚌𝚘𝚖𝚎

آخرش معلم شدم :)الان ام داوطلب کنکور ارشدم

خوبه که معلمی خوبه موفق باشی 

من ۳۳ سالمه برااین میگم انسانی که حفظیه میترسم ازپس تجربی برنیام بچه کوچیکم دارم 

کاش میمردم همون روزها که ترک تحصیل کردم 

باورکن مشکلم پول درآوردن وشغل واینا نیس فقط خودمو سرزنش میکنم  اون همه درسم زرنگ بود باید درس میخوندم دیگه ازدسته خودم کلافه شدم میخوام شروع کنم