2777
2789
عنوان

حرف دیشب مادر شوهرم

15037 بازدید | 213 پست

دیشب شب یلدا جم شده بودیم خونه مادر شوهرم .من و جاریم عقد هستیم من زودتر رفتم خونشون.۳شب پیش همسرم و مامانش برام یلدایی آوردن همسرم برام پلاک و زنجیر گرفته بود و  کلی وسایل خوردنی خونه اورده بود.دیروز قبل اینک جاریم بیاد نشسته بودیم پلاک زنجیرمم پوشیده بودم مادر شوهرم گفت استوری چیزی گزاشتی از یلدایی هات منم گفتم نه چطور مگه گف ه.. نبینه ناراحت بشه منم گفتم خب ببینه مگ میترسی یا میترسم ازش گفت پسرمو گفتم با مهدی برا کوثر یلدایی برده پسرم گفته من از این رسما ندارم. بنظرتون حق دارم ناراحت بشم؟

چجوری یه ذره آدمی ولی کل زندگی منی ؟💕

البته اینم بگم خونواده همسرم بشدت خسیس هستن .. خیلی از این اتفاقا پیش اومده هرموقه همسرم برام به هر مناسبتی طلا گرفته اینجوری کرده 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اخرشو متوجه نشدم یعنی چی پسرموگفتم با مهدی برا کوثر یلدایی برده ...

انگار اشتباه تایپی داشتم.. مادر شوهرم ب اون پسرش ک عقده گفته برا کوثر شب یلدایی بردیم تو نمیخای ببری برا زدنت پسرش گفته ن من از این رسما ندارم 

انگار اشتباه تایپی داشتم.. مادر شوهرم ب اون پسرش ک عقده گفته برا کوثر شب یلدایی بردیم تو نمیخای ببری ...

یعنی برادر شوهرت گفته زنم از این رسما نداره درسته بینشون جاری چیزی نگفت

تو رو خدا لایک نکنیدددددددددداین حساب مال 3 نفره 👆👌✌️

من نفهمیدم یعنی برا جاریت نبردن؟ اسم شوهرت چیه من قاطی کردم

اره براش نبردن شوهرش نگرفته چیزی براش... اسم شوهرم مهدی هست