2777
2789
عنوان

استوری دخترمو از غروب دیدم همش دارم گریه میکنم 😔

| مشاهده متن کامل بحث + 205211 بازدید | 435 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

عزیزم شرایط من فرق میکرد منو مجبور کردن زن عموشون بشم بعد اذیتاش به زور ازش طلاق گرفتم اونم همونجا ش ...

عزیزم منم مجبورم عقدکنم بابرادرشوهرم وگرن پسرمو میگیرن و منو عموش دوتاقطب متفاوتیم دوتادنیای متفاوت هرکدوم از یه سیاره ولی قسم خوردم حتی بدبخت ترین عالمم بشم مهم نیس فقط پسرم بخنده!

از لحاظ روحی نیاز دارم کنـار قبرش دراز بکشم دستمو بزارم روی سنگِ مزاره سردش  و تمومِ این بغضای لعنتی و خالی کنم️🥀🖤آرامم🖤
عزیز دلم منم مادرم و میدونم مادر فقط از خدا آرامش و خوشی میخاد براشون شاید یا دیدن شما و شنیدن دوبار ...

گلم چاره ای ندارم جز صبر ان شالا که خداوند یه راهی بزاره جلو پام

پروردگادا دلتنگ فرزندانم هستم💔معجزه ای کن ...یک نگاه ،یک لبخند و یک آغوش از سمتشان ... 

گلم چاره ای ندارم جز صبر ان شالا که خداوند یه راهی بزاره جلو پام

تو زندگی الانتون هم فرزند دارید؟! راضی هستید ؟!

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              
پیشه آدمایه خوبی بزرگ نشده چون از مادرش دورش کردن. حوزه ای که به آدم یاد نده مادر ارزشمنده جایه خوبی ...

عزیزم شما چه می‌دونی این همه سال چی  کشیده لایه با دیدن تنهایی غصه های یه دختر تمام میشه یادش می‌ره چقدر زندگی سختی کشیده قضاوت نکن

همون غسل معمولی فقط نیت فرق داره باید بگی غسل اویس قرنی میکنم برای حل شدن فلان مشکل

ممنونم گلم🙏🌹

الهم عجل لولیک الفرج💚میشه برای حل مشکلاتم یه صلوات بفرستید💚💚💚شده ازدردبخندی که نبارد چشمت؟؟؟😔من در این خنده ی پرغصه مهارت دارم😔مرادردیست اندردل که گرگویم زبان سوزد 😔وگردم درزنم ترسم که مغز استخوان سوزد😔منجم کوکب بخت مراازبرج بیرون کن😔که من کم طالعم ترسم زآهم آسمان سوزد😔😭
عزیزم منم مجبورم عقدکنم بابرادرشوهرم وگرن پسرمو میگیرن و منو عموش دوتاقطب متفاوتیم دوتادنیای متفاوت ...

هنوزم نسل اینجور خانواده ها منقرض نشده متاسفانه خیلی برات ناراحت شدم خواهر عزیزم چون خودم تجربش کردم و خیلی سخته 😭😭

پروردگادا دلتنگ فرزندانم هستم💔معجزه ای کن ...یک نگاه ،یک لبخند و یک آغوش از سمتشان ... 

والا اسی دخترت چیز بدی استوری نکرده 

اینکه توقع داشته باشی برای دیگران خلا زندگیش رو استوری کنه و آه و ناله راه بندازه کار درستی نیست 

اونم توی یه پیج کاری 

انقدر با روزگار جنگیدم تا بالاخره خوشبخت شدم 

تو زندگی الانتون هم فرزند دارید؟! راضی هستید ؟!

بله دوتا دارم خداروشکر راضیم تنها غمم دوقلوهامن 

تو غرورتو بزار زیر پا به خاطر بچه هات این یه بار

اسی مایه مورد اینجوری داشتیم دختره تا ۱۲ سالگیش فکر می‌کرد مامانش مرده تا خاله اش جایی خفتش کرد و به گوشش رسوند.دختره به مادربزرگش گفته بود اونام انقدر از مادرش بد گفتن دختره خودش فراری بود ازش.مامانه کم کم می رفت مدرسه و ازدور می دیدش هدیه می خرید ازطریق واسطه میفرستاد ولی دختره جرات نداشت بهش نزدیک بشه.تااینکه ازدواج کرد خانمه از طریق شوهرش کم کم بهشون نزدیک شدو بعدش حامله شد روز زایمان شوهرش به هیشکی نگفت مستقیم رفت مادر دختره رو آورد گفت بالا سر دخترت باش تا بچه اش دنیا بیاره.بعد اون انقدر باهم خوب و صمیمی شدنخانمه بااینکه ازدواج مجدد کرده و ۴تا بچه داره هفته ای چندبار بهش سرمیزنم کادو و مناسبتا به جاست مهمونیا اول اونو میخواد 

من حسابم زِ همه مردم این شهر جداست/من امیدم به خدا، بعدِ خدا هم به خداست
نمیدونم منم همسرم فوت شده وقضاوتتون نمیکنم پسرمم۲سالشه ولی حتی اگه بمیرمم ولش نمیکنم بااینکه ازطرف خ ...

عزیزم کلا الان تا بیست سال پیش دنیا خیلی تغییر کرده طرز فکر ها عوض شده اصلا قابل مقایسه نیست 

مثلا بیست سال پیش فیلم رقص از یه خوابگاهی لو رفت انگار چه جرمی مرتکب شدن حالا مردم التماس ودعا میکنن فیلمشون بر اکسپلور مشهور بشن این یه نمونه اش هست