2777
2789
عنوان

استوری دخترمو از غروب دیدم همش دارم گریه میکنم 😔

| مشاهده متن کامل بحث + 244060 بازدید | 435 پست

تو این سال ها همش بیتابشون بودین یعنی ؟

بعد عموشون به اونا در مورد شما چی گفته ؟ 

مگه الکیه که بچه شما رو بکشه چون شما میخوای ببینی

صدا کن مرا، صدای تو خوب است، صدای تو سبزینه ی آن گیاه عجیبی ست که در انتهای صمیمیت حزن میروید🥀

دقیقا بخدا زندگی فیلم وسریال نیست این خانم داره تلاش باطل میکنه قبول دارم مادره بعداین همه سال عاشق ...

درسته از لحاظاعتقادی و فرهنگی از زمین تا آسمون باهام فرق دارن ولی هرچی باشه من یه مادرم... میشم عین خودشون کاش بیان پیشم 

پروردگادا دلتنگ فرزندانم هستم💔معجزه ای کن ...یک نگاه ،یک لبخند و یک آغوش از سمتشان ... 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دوتا بچه دارم بله خداروشکر راضیم تنها دلخوریم از همسرم اینه که راضی نیست ارتباط بگیرم با دوقلوهام به ...

خودتو نابود نکن 

به بچه هاد برس 

هرکسی تو این دنیا یه سرنوشتی داره 

انشالله بچه هات هم دوقلوهات عاصبت بخیر و خوشبخت بشن 

آرامش خودت و اونا رو بهم نریز با این‌چیزیکه از عموشون تعریف میکنی ندیدنشون بهصلاحه 

باعموشون چندسال زندگی کردی 

از اون بچه نداشتی؟

من که اهل عشق و عاشقی نبودم اما تو از کنارم رد شدی و جانم به دکمه پیراهنت گیر کرد.... خیلی طول نکشید تا بفهمم که چقد بی انتها دوستت دارم از موی سر تا ناخن پایت را، رویت را،بویت را، صورتت ،سیرتت، رفتارت ،گفتارت، حرکاتت،اطوارت،سخنت،سکوتت،نگاهت، خنده ات،شرمت،جسارتت،مهرت همه و همه رو دوست دارم اصلا نخواستنی در وجود تو نیست ❤️

آخه اسی واسه چی ناراحتی گلم؟بهر حال از شما خاطره ای نداره ،بیاد چی باید بیفته ؟هروقت کنارش بودی همه این روزها رو جبران می‌کنه 

راستی همه اولش آین استوری ها رو میزارند اما زود هم تموم میشه 🤣

💚🍀...گاهى وقتها معجزه همون آدمهاى خوش قلبى هستن كه اتفاقى سر راهتون قرار ميگيرن💚  ️
برو حمام غسل اویس قرنی کن برای حل شدن مشکلت و ناامید نشو خودم مراحل سخت زندگیم بااین غسل گذروندم واق ...

عزیزم مراحل چجوریه؟

الهم عجل لولیک الفرج💚میشه برای حل مشکلاتم یه صلوات بفرستید💚💚💚شده ازدردبخندی که نبارد چشمت؟؟؟😔من در این خنده ی پرغصه مهارت دارم😔مرادردیست اندردل که گرگویم زبان سوزد 😔وگردم درزنم ترسم که مغز استخوان سوزد😔منجم کوکب بخت مراازبرج بیرون کن😔که من کم طالعم ترسم زآهم آسمان سوزد😔😭
تو این سال ها همش بیتابشون بودین یعنی ؟بعد عموشون به اونا در مورد شما چی گفته ؟ مگه الکیه که بچه شما ...

نمیتونه همچین غلطی کنه هرچند آدم با نفوذیه ولی این تهدیدش یعنی خیلی جدی نمیخواد بچه هامو ببینم 

پروردگادا دلتنگ فرزندانم هستم💔معجزه ای کن ...یک نگاه ،یک لبخند و یک آغوش از سمتشان ... 

توی یه تاپیکی گفتی شوهرت فوت کرده بعدازدواج دوم کردی بعضی ازتاپیکات میگی شوهرسابقم فلان کردبهمان کرد ...

یکی از تاپیکاشون پر بازدید شد چندوقت پیش

ظاهرااا و تا اونجایی که یادمه

این خانوم وقتی حامله بوده شوهرش فوت شده 

و بعدش با برادر شوهرش که نظامیه ازدواج‌کرده 

و چون ادم گیری بوده ازش جدا شده(بچه نداشتن)

الانم با یکی دیگه ازدواج‌کرده

هیچ چیز آرامِش را بَرایت نَخواهد آورد مَگر خودِتو...🌱

فکرنکنم به زور داده باشن اگه اونطوری بود این استوری رو نمیذاشت

خدا کنه ...همش نگرانم قربانی سنتهای احمقانه این خانواده شده باشه