2777
2789
عنوان

استوری دخترمو از غروب دیدم همش دارم گریه میکنم 😔

| مشاهده متن کامل بحث + 241115 بازدید | 435 پست

از همه تاپیک های دلتنگی شما بیشتر حس حسادت و رقابت با عزیزان فرزندان خودتون دارید

الآنم از اینکه ب مادرشوهرش ک همون عمه اشه تبریک گفته حس بدی دارید 

ب نظرم اونا ب نبود و ندیدن شما عادت دارن و با توجه ب حساسیت خانواده شوهر سابقت بهتره ماربقی عمر رو هم یواشکی تو پیج و از دور اونا رو ببینید 

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

از همه تاپیک های دلتنگی شما بیشتر حس حسادت و رقابت با عزیزان فرزندان خودتون داریدالآنم از اینکه ب ما ...

شاید تا حدودی حرفتون درست باشه ....

پروردگادا دلتنگ فرزندانم هستم💔معجزه ای کن ...یک نگاه ،یک لبخند و یک آغوش از سمتشان ... 

نمیدونم منم همسرم فوت شده وقضاوتتون نمیکنم پسرمم۲سالشه ولی حتی اگه بمیرمم ولش نمیکنم بااینکه ازطرف خونوادم و همه دارم تهدید میشم ولی ولش نمیکنم بچم بی پدرشده بی مادرش نمیکنم ودرضمن حس میکنم شما عمو رو فقط خودتون بزرگ کردین اونقدام فک نکنم ظالم ومستبد باشه اگه بود این همه سال برادرزاده هاشو به این زیبایی بزرگ نمیکرد!

از لحاظ روحی نیاز دارم کنـار قبرش دراز بکشم دستمو بزارم روی سنگِ مزاره سردش  و تمومِ این بغضای لعنتی و خالی کنم️🥀🖤آرامم🖤
شاید تا حدودی حرفتون درست باشه ....

عزیز دلم منم مادرم و میدونم مادر فقط از خدا آرامش و خوشی میخاد براشون 

شاید یا دیدن شما و شنیدن دوباره حرفای عمو و..ارامششون مختل بشه و تو حساسترین لحظه عمرشون یعنی اوایل ازدواج دلهره ترس و دلهره و استرس بشن

اونا میدونن هستید ،و میتونن پیداتون کنن و ارتباط بگیرن پس وقتی اقدام نمیکنن یعنی دوست ندارن 

پیشنهادم اینه ب همون دوستتون ک عمه شونه بگید دلتون پر میزنه براشون ولی نمیخوایید ارامششون بهم بخوره و منتظر میمونید تا از اونا اشاره ایی بشه و شما هم حرکت کنید 

همین 

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              
نمیدونم منم همسرم فوت شده وقضاوتتون نمیکنم پسرمم۲سالشه ولی حتی اگه بمیرمم ولش نمیکنم بااینکه ازطرف خ ...

عزیزم شرایط من فرق میکرد منو مجبور کردن زن عموشون بشم بعد اذیتاش به زور ازش طلاق گرفتم اونم همونجا شرط کرد حق ندارم اسم بچه هامو بیارم و....خدا ان شالا بچتو واست حفظ کنه و بهت سلامتی عطا کنه بزرگش کنی 

پروردگادا دلتنگ فرزندانم هستم💔معجزه ای کن ...یک نگاه ،یک لبخند و یک آغوش از سمتشان ... 

در هر صورت حس من اینه شایذ همسر و بردار شوهر خوبی نبوده برای شما ولی اونا رو خوب بزرگ کرده و پدری کرده و خوب تربیت شدن.