2777
2789

خطاب به بعضی از دخترا 

خواهر عزیز برا خودت برا جسمت برا روحت برا دینت برای حرف خالقت احترام قایل شو دستمال کاغذی نیستی که هر پسری یه مدت بیاد دوست بشه بعدم رابطه داشته باشه بعدم ول کنه بره شما هم افسرده و پر از عذاب وجدان با یک روح زخمی دچار غصه و اضطراب بشید چرا  با نهایت ارزش و احترام و شرافت ازدواج نمیکنی و‌خودت را بازیچه دست پسرا قرار میدی 

ارزش انسان اینقدر بالاست که فرشته ها سجده کردند بر انسان تو اشرف مخلوقاتی برای خودت ارزش قائل شو

همین چند دقیقه پیش یکی در مورد دوستش تاپیک زد اومدن ترکوندنش 

اخه چرا؟؟؟ بده دختراتون اگاه بشن؟؟؟؟

بعد اون وقت تاپیکای پرتو پرتو پربازدید می کنن.....

می دونی سخت از انتظار چیه؟  انتظاریه که می دونی پایان نداره....

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

این درست

اما اون ابلهی که ناخنک میزنه هم باید دستشو داغ کرد

برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔

ببین بااینکه با ی سری حرفات موافقم اما اینکه قشنگ بیانش کنی مهمه

اولن ک نذری حرمت داره این چ حرفیه چ تشبیهیه

بعدم ی بلانسبتی ی انعطافی

اره از این شاخه ب اون شاخه پریدن قشنگ نیست اما حرف شمام توهین زیاد داره 

تا وقتی ک با متاهل نرن تو رابطه و ب کسی اسیب نزنن ب خودشون مربوطه

من دوام آورده ام.بازم دوام می آورم.ولی دلم می خواست ، معنای زندگی ام  چیزی بیشتر از دوام آوردن باشد.      .میگن ادمارو از بدیای گذشتش قضاوت نکن شاید سحر توبه کرده باشه اما من میگم ادمارو از خوبیای گذشتشون نشناسید ممکنه همین امروز صب کثیف شده باشه، میدونی بحثه روحه.****تتلو****       ❤️کار بر no aks هستم❤️   

هر کس صلاح کارش رو بهتر میدونه بعدم چرا به اون پسرا که هر روز با یکی هستن نمیگید آش اگه دختر آشه اون ...

اگه بده برا پسرام بده .

ب نظر من تا وقتی با متاهل کار نداشته باشن و ب کسی اسیب نزنن ب کسی ربطی نداره چ میکنن 

بااینکه برا خودشون بهتره با هرکسی نپرن

من دوام آورده ام.بازم دوام می آورم.ولی دلم می خواست ، معنای زندگی ام  چیزی بیشتر از دوام آوردن باشد.      .میگن ادمارو از بدیای گذشتش قضاوت نکن شاید سحر توبه کرده باشه اما من میگم ادمارو از خوبیای گذشتشون نشناسید ممکنه همین امروز صب کثیف شده باشه، میدونی بحثه روحه.****تتلو****       ❤️کار بر no aks هستم❤️   

جالب اینه همون پسرا که خودشون هزارتا غلط کردن آخرش یه دختر پاک میخوان

مگه تو خواب ببینه 

شاید ب ظاهر یکیو پیدا کنه ولی در واقعیت کسی نصیبش میشه ک گذشتش مثل خودش بوده مطمئن باش

کوچیک اون بالایی باش همه جا بزرگت میکنه

داستان به همین سادگی که شما میگی هم نیست

مامان 💖مهدی و لیانا💖                                                                                                                                                                                              کاربری سال 97 امو تعلیق کردند😕مامان_مهدی_جونم
هر کس صلاح کارش رو بهتر میدونه بعدم چرا به اون پسرا که هر روز با یکی هستن نمیگید آش اگه دختر آشه اون ...

اخه اون پسرا که اسیب نمیبینن بلکه دخترا هستن احساسات و زیبایی هاشون در اختیار پسر میذارن

در طول تاریخ همیشه دینداران در اذیت بودند

اون مشکل خودشونه

چون با کسی تو ی قبر نمیزارنشون

اما اگه ب زندگیت لطمه بزنن اره میتونی بگی اما اسیبیم باشه ب خودشون میزنن ن شما اونوقت چیزی نمیتونی بگی