2777
2789
عنوان

استوری دخترمو از غروب دیدم همش دارم گریه میکنم 😔

| مشاهده متن کامل بحث + 244037 بازدید | 435 پست
دبتو بزن به دریا ممکنه اول مقاومت کنند ولی از ته دلشون خوشحال میشم شما رو ببینن

همین تصمیمو دارم ولی باید کمی روی خودم کار کنم

پروردگادا دلتنگ فرزندانم هستم💔معجزه ای کن ...یک نگاه ،یک لبخند و یک آغوش از سمتشان ... 

نه منظورش این پسرمه از شوهر فعلیم دارمش زورم بهش نمیرسه شکایت و....از اون دم کلفتاست همسرمم ادم محاف ...

منم با همسرت موافقم ارامش خانوادتو بچسب 

اون بچه هام دیگه خداراشکر بزرگ شدن و ظاهرا درست تربیت شدن پ بچه های سر به راهی هستن براشون دعا کن 

عموشونم  بسپار به عدالت خدا 

خلاصه میگی اختلافت با عموهه چی بود چرا جداشدی؟

من که اهل عشق و عاشقی نبودم اما تو از کنارم رد شدی و جانم به دکمه پیراهنت گیر کرد.... خیلی طول نکشید تا بفهمم که چقد بی انتها دوستت دارم از موی سر تا ناخن پایت را، رویت را،بویت را، صورتت ،سیرتت، رفتارت ،گفتارت، حرکاتت،اطوارت،سخنت،سکوتت،نگاهت، خنده ات،شرمت،جسارتت،مهرت همه و همه رو دوست دارم اصلا نخواستنی در وجود تو نیست ❤️

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

الهییییی به حق آبروی حضرت فاطمه دوباره بچه هاتو ببینی🥹🙏🏻و بیای خبرشو بهمون بدی من در جریان تاپیکت ...

ممنونم بابت دعای قشنگت عزیزم 

پروردگادا دلتنگ فرزندانم هستم💔معجزه ای کن ...یک نگاه ،یک لبخند و یک آغوش از سمتشان ... 

همین تصمیمو دارم ولی باید کمی روی خودم کار کنم

انشالله که موفق بشین هم دل شما شاد بشه هم دل اونا 

صدا کن مرا، صدای تو خوب است، صدای تو سبزینه ی آن گیاه عجیبی ست که در انتهای صمیمیت حزن میروید🥀

منم با همسرت موافقم ارامش خانوادتو بچسب اون بچه هام دیگه خداراشکر بزرگ شدن و ظاهرا درست تربیت شدن پ ...

قشنگم تاپیکای قبل گفتم هروقت حوصله کردی برو بخون

از ته دلم آرزو میکنم که ببینیشونان شا‌الله که خیر و صلاح هم در این باشهنه مادرم نه همسر ولی خیلی قلب ...

💚

اسی یه سوال 

فقط چون شرایط مشابهی با دخترتون دارم میپرسم

( برای درک موقعیت خودم )

چی باعث شده فک کنین که هنوز مادر اون بچه ها بحساب میاین؟اصلا واقعا حس مادری دارین بهشون؟

مادر من یک روزم برام مادری نکرده ولی دم از حس مادری و این چیزا میزد 

من که هیچ حس خاصی بهش نداشتم و ندارم

مادر و فرزند فقط یه کلمه نیستن

باید زندگیشون کرد 

هیچ چیز آرامِش را بَرایت نَخواهد آورد مَگر خودِتو...🌱

شوهرش اون یکی پسر عمشه لابد به زور دادن کلا با غریبه وصلت نمیکنن من استثنا بودم

چرا همش میگین زندگی اون بچه هاتون به اخبار بوده؟مثلا همین ازدواج دخترتون یا نمی‌دونم تیپ و اعتقادات بچه هاتون؟چرا یه بار به این فکر نمی‌کنین اونا الان خوشبختن و دلخوش؟

یه بار تو یه مجلسی یه گوشه نشسته بودم و حوصلم سررفته بود یه خانم انرژی مثبتی  اومد پیشم و بدون مقدمه بهم گفت چه دختر خوشگلی چه صورت قشنگی و رفت اون جمله یه حس مثبت و رنگی رنگی بهم القا کرد که توطول بیست سال زندگیم تاحالا نچشیده بودمش و هنوزم وقتی بهش فکر میکنم قلبم اکلیلی میشه وهمون چند تا کلمه معمولی منو اون شب تبدیل کرد به یه دختر پرانرژی و شاد.از اون شب به بعد تصمیم گرفتم منم همین حس مثبتو به اطرافیانم بدم و خجالت و تکبرو بزارم کنار و هرکسی که در نظرم یه نکته مثبت داشته باشه بهش یادآوری کنم و بگم که چقدر خاصش کرده شاید تونستم منم همین حس نابو بهش بدم😍❤️
نمیذاره همسرم... الان فکر وخیالم اونجاس هوایی شدم

حق داری مادری

.فعلادست نگه دار مهرتونزاراجراببیشتر رولج میوفته

برااجراگذاشتن همیشه وقت هست

چراهمچین شرطی گذاشته؟مشگل چیه؟

وخدایی که بشددددت کافیست❣
چرا همش میگین زندگی اون بچه هاتون به اخبار بوده؟مثلا همین ازدواج دخترتون یا نمی‌دونم تیپ و اعتقادات ...

خداکنه عزیزم خوشبخت باشن( چون خودم تو اون خانواده بودم اینو میگم به شدت زورگو و مستبدن )