2777
2789
عنوان

نامزدم پولی که داده رو پس میگیره 😐

| مشاهده متن کامل بحث + 8463 بازدید | 282 پست
اصلا برای چی قیمت داروها رو پرسیدی؟

نمیدونم چی به سرم میزنه که میپرسم شاید برا اینکه فک نکنه بتیغم ببین شما میرین خونه کسی میگه چایی میخورین شاید بگین نه ممنون تعارف میکنین دیگه ولی صابخونه خودش اونقدر فهم و شعور داره که مهمانمه باید براش چایی بریزم حتی اگه نخوره ..

منم دقیقا حس و احساسم همین بود من تعارف کردم که پرو به نظر نیام ولی انتظار داشتم اون تعارف منو رو این حساب بذاره که دختر فهمیده ایم نه اینکه از خداش باشه  

اگر میخوای درستش کنی راه حلش اینه که اصلا تعارف نزنی بهت برمیگردونم.اگرم چیزی رو خودش گفت بزن تو بگو ...

مطمنم هیچوقت نمیکه بزن و اینا رگ گردن میدم که نمیگه 

اما به قول شما نگم دبگه برگزدونم .

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

نمیدونم چی به سرم میزنه که میپرسم شاید برا اینکه فک نکنه بتیغم ببین شما میرین خونه کسی میگه چایی میخ ...

اصلا تو اون شرایط نباید به قیمت فکر میکردی، یه پسر وقتی باهات میاد نباید دست تو کیفت کنی درست نیست حتی بعدش هم نباید حرفشو بزنی ، دیگه خرج با اونه ناراحته نیاد

ببخشید اسی ازم ناراحت نشی ولی خودت بدعادتش کردی داری یادش میدی ک باهات دونگ حساب کنه اصلا مرد وظیفشه ...

نه عزیزدلم چرا ناراحت بشم خودمم کبدونم مقصر اصلی داستان منم 

شندم مردا رو هرجور تربیت کنی تا اخرش همون شکلی میرن جلو حتی اگر اون تربیت تو ذات خودشونم نباشه ..

فقط اینکه اون روز دختر امسال چیزی بزای من نخرید بنظرتون منم فقط تبریک بگم دیکه روز مردو ؟مامانم مبکه تو یه شاخه کل ببر باز بذار خجالت بکشه ولی خودم فکر میکنم اون فقط تبریک گفت منم تبریک بگم 

اصلا تو اون شرایط نباید به قیمت فکر میکردی، یه پسر وقتی باهات میاد نباید دست تو کیفت کنی درست نیست ح ...

اره حس میکنم با پشتیبانی های بیجام حتی دارم کاری میکنم که الکی داره رابطرو کش میده بدون هیچ مسئولیت جدی و رسمی 

یه بارم رفتیم بیرون من بن خرید غذا داشتم از محل کارم گفتم بریم خرجش کنیم اما پول غذا بیشتر از بُن ب ...

شوهر من اگه مثلا یه پولی میومد تو کارتم خودش با شبا میزد به کارتش. اگه شاغل و مستقلی و از پس خودت یر میای به هیچ عنوان عجله نکن برای ازدواج. و با یه مرد با شخصیت ازدواج کن

این آدما رو از کجا پیدا میکنید از زمان نامزدی همه خرجمو نامزدم داد ،تازه عقد که کردیم مرغ برنج گوشت روغن میآورد خونه بابام می‌گفت زشته تو زن منی خرجیت با منه پول توجیبی لباس دکتر دوا درمون ،قبل نامزدی هم چندبار برا آشنایی رفتیم بیرون اصلا نذاشت من دست تو کیفم کنم 

🥴امضام نمیاد