2777
2789
عنوان

وای دارم دست داداشم دیوونه میشم میخواد زن بگیره تروخدا بیایید

| مشاهده متن کامل بحث + 2127 بازدید | 130 پست
خب منم نظرموگفتم عزیزم😐شمام نظرتوبگو

عزیزم توام اگه شوهرت۱۷سال ازت بزرگتر بود میگفتی نباید ازدواج کنن فوقش ازدواجم کنن اون زودتر از خانوم بی اعصاب میشه بی حوصله میشه مچ بودنشون چند سال اول زندگیه

همه زندگیمی عشقم عاشقتم مامانم

یعنی اگه داداشش بایه دختر۵ساله هم ازدواج کنه بازم میگی سن مهم نیست؟؟

نه۵ساله نمیپسندم ولی باسن این ۲فردمشکلی ندارم نظرمودارم میگم شمام نظرتوبگوبرای چی رونظرمن نظرمیدی گلم

امضای خداپای تک تک ارزوهاتون❤

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

عزیزم توام اگه شوهرت۱۷سال ازت بزرگتر بود میگفتی نباید ازدواج کنن فوقش ازدواجم کنن اون زودتر از خانوم ...

نظرشماس برات محترمه هرکسی نظری داره

الان که سنش خوبه مشکلی نداره آینده رو هو در نظر بگیر من خواهرم با شوهرش ده سال فاثله داره الان ۱۶سال ...

دقیقا حرف شوهره من😑😑😑 بعد از ترس نمیذاره لباس شیک بخرم.‌نمیزاره مو رنگ کنم. نمیزاره باشگاه برم و سالم و جوون خودمو نگه دارم.نمیزاره به خودم برسم. میگه اینطو تو مدام توچشمی و من پیر میزنم.‌

حال دل من خوب نمیشود که نمیشود که نمیشود... میگذره...ولی ردش میمونه💔تو الان شیرینی یه محفلی👎👎👎
دوست عزیز شما در بهترین حالت تفاوت زن و شوهر هستین ۷ سال واقعا عالیه حق میدم بهتون انشالله خوشبخت با ...

بازم میگم این نظرشخصیه منه من به نظرکسی توهین میکنم ونظرمومیگم انشالله همگی خوشبحت باشن😊

دقیقا حرف شوهره من😑😑😑 بعد از ترس نمیذاره لباس شیک بخرم.‌نمیزاره مو رنگ کنم. نمیزاره باشگاه برم و ...

بفرما اینم از اثرات ازدواج با اقاهه سن بالا

بفرما اینم از اثرات ازدواج با اقاهه سن بالا

تازه ما ۱۱ساله و انقدر اذیتم. دیگه  واویلا ۱۷سال.

حال دل من خوب نمیشود که نمیشود که نمیشود... میگذره...ولی ردش میمونه💔تو الان شیرینی یه محفلی👎👎👎
تازه ما ۱۱ساله و انقدر اذیتم. دیگه واویلا ۱۷سال.

والا بخداااااا دخترداییه منم باشوهرش۱۲سال اختلاف دارن سلیقه ها واخلاقاشون خیلی باهم فرق داره

یکی میخواد دلقک بازی دربیاره دابسمش بگیره . یکی میخواد به قسطاش فکر کنه موقع رانندگی 

فقط 29 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

لایک نکن جون اقدس الویه /تیکر اتمام دوازدهمه کاربری ۱۴۰۱ تعلیقی ۳ بار هر کی دیدی نوشته کاربری دست دو نفره❌️ بدون نوشته دست دو شخصیتم هست ✅️ یا اگه نوشته دست چند نفره❌️منظورش اینه لطفا به دروغ هایی که میبافم گیر ندید ✅️