2777
2789
عنوان

نامزدم پولی که داده رو پس میگیره 😐

| مشاهده متن کامل بحث + 8433 بازدید | 282 پست
من شوهرم بار اول رفتیم رستوران یجوری فاکتور رو گرفت مخصوصا که من ببینم..... کاش تو همون آشنایی دو ما ...

بهترین کاررو میکنی اما مهریه ات رو بگیر بزار یکدفعه سکته رو بزنه 

منم چندسال پیش با یکی دوس بودم دیدم همینطوری با ماشین دوردور میکنه انگار من تابحال بیرون نرفتم گفتم وقته نهار هستش گرسنمه هوس کباب ترکی کرده بودم گفتم بریم کباب ترکی رسیدیم گفت یدونه بگیرم نصف کنیم من زیاد گرسنم نیست گفتم نه من گرسنمه میخای برای خودت یچیز سبکتر بگیر گرفت خوردم دیدم انگار بهش فشار اومده به یه بهونه پیچوندمش دیگه هم جواب تلفنش رو ندادم مرتیکه داغون حمال حالا قیافه هم نداشت اینقدر دنبالم موس موس کرد تا قبولش کرده بودم 

اما خداشاهده یکی بود محمدرصا گلزار باید جلوش لنگ مینداخت خداشاهده  اینقدر که خوشگل بود اصلا اهل دوردور نبود زنگ میزد میگفت میام دنبالت بریم نهار بریم شام بریم فلان معجون فروشی قصدشم جدی بود برای ازدواج اما خب خیلی خوشگل بود اینجوری بعد از ازدواج اذیت میشدم زنها زودتر از مردها شکسته میشن دیگه باید ترسید خوشگلی زیاد مرد هم داستان داره 

خدایا کمکم کن ...  متاسفانه آی وی اف ام منفی شد دعا کنید خدا حاجتمو بده 

دختر خوب این پسر خسیس و طرز برخوردم بلد نیست . من شوهرم ۴ سال دوست بودیم چقد خرج برام میکرد طلا و لباس بهترین رستوران . ولی بعد عقد هیچی برام نخرید منم کوتاه اومدم گفتم بزار جمع کنه عروسی بگیره که تا حالا بعد ۱۶ سال زندگی نشده ی پولی بخام دعوا راه نندازه .نگو نماز میخونه این مربوط به خودشه . چیزی از نماز خوندن اون به شما نمیرسه . ی توصیه بهت کنم به خاستگارای دیگه ت فرصت بده بحث ی عمر زندگی مشترکه . قراره ی عمر خوشبخت بشی یا مثل من بدبخت بشی ی عمر . تو انتخاب ازدواج خودخواه باش . دلت نسوزه واسه طرف . گول ۵ سال رفاقت هم نخور همه تو رفاقت خوب و مهربون با معرفت و آقا هستن زیر ی سقف میری گندشون در میاد حالا این رفیق تو که تو رفاقتم خوب نیست . برات ارزش قائل نیست روک گفتم بدونی جایگاهتو . بعد ی مورد دیگه خانواده شوهرمن با اینکه امروزی بودن ولی رابطه دوستی مون همیشه میزدن تو سرم . هر مشکلی پیش میومد میگفتن خودت خواستی خودت دنبال پسرما بودی . اگه خاهرم بودی نمیزاشتم با این پسره ازدواج کنی جلوت میگرفتم . 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

من این تاپیکو الان دیدم

ناراحته که ناراحته، بزار خرج کنه

عادت میکنه به خرج نکردن، بدبخت میشی دورارجون

اگر که به برنامه زندگی پس از زندگی علاقه دارین بهتون پیشنهاد میکنم که این مستند صوتی رو هم گوش کنین. https://aminikhaah.ir/%d9%85%d8%b3%d8%aa%d9%86%d8%af-%d8%b5%d9%88%d8%aa%db%8c-%d8%b4%d9%86%d9%88%d8%af  هرکاری کردم آبی نشد. دستتونو روش نگه دارین، بعد که آبی شد بزنین روی باز کردن
الان خسیس بودنشو متوجه شدی ببین اهل خیانت و هول نباشه خیلی چیزهای دیگه که خانم ها سریع متوجه میشن

کی اون؟نه از بابت این صد مطمئنم ..البته همیشه تطمینان زیاده که ادما رو به چوخ مبده اما فعلا که چیزی ندیدم خیلی پیش میاد یهو گوشیشو برمیدارم یا چکش میکنم حتی تعقیب کردمش😂

خیلی بدعادتش میکنی و این اشتباهه

ععاقا 

من واقعا روم نمیشه ازش پول بخوام بخدا بحث اینم نیست ب بابای خودمم روم نمیشه 

ولی دوس دارم خودش وقتب میرم ارایشگاه پول بده 

الان من موهام واقعا به مزو و احیا احتیاح داره اما همش میگه کوتاه نکن یا باید هزینه کنم یا کوتاه کنم 

چه بی فرهنگ وخسیس بوده به خواهرتم بگو گول پسرهای خسیس رو نخوره والا با گلدون که بیرون نمیرید با خودت ...

پسرا الان خیلی پرو شدن تو اینستا میبینین همش از دونگی دونگی و اینا حرف میزنن😂