2777
2789
بنظرمن اگه دندون خراب داری درست کن دندون خیلی مهمتره

توی دهنم همش چهار تا دندون سالم دارم هفتا کشیدم بقیه هم کلن خراب شدن با این پول میشه درستش کرد 

با این پول فوقش یه دندون رو بتونه درست کنه. عملا هیچ کاری نمیتونه انجام بده. نه عمل پلک نه دندون/ چو ...

مگه چه خبره همچینم دیگه اینقدر دندون درست کردن گرون نیست

نهایتا عصب کشی تو بهترین کلینیک پنج تومنه

تازه مطب های پایین تر کمترم میگیرن شما کجایی هستی که با ده تومن نمیتونی دندون درست کنی

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

با این پول فوقش یه دندون رو بتونه درست کنه. عملا هیچ کاری نمیتونه انجام بده. نه عمل پلک نه دندون/ چو ...

اره اینو منم تو پستای اول گفتم طلا که چیزی نمیشه ولی حداقل دوتا دندون که میشه درست کرد

روزای خوب منم میاد
دندون که کلن خرابن با این ده تومن میشه درستش کرد

دوتا دونه شو هم شده درست کن 

وقتی دندون خراب داری طلا میخوای چکار?????

بقیه شم از شوهرت بگیر اگه نمیده بگو ی جا پیدا کردم خیلی منصفه نصف قیمت میگیره پول خودتم بگذار روش درستشون کن

طلا

باز باران با ترانه   با گوهر های فراوان.  می خورد بر بام خانه  یادم آرد روز باران  گردش یک روز دیرین   خوب و شیرین   توی جنگل های گیلان   کودکی ده ساله بودم   نرم و نازک   چست و چابک   با دو پای کودکانه   می دویدم همچو آهو   می پریدم از سر جو   دور میگشتم ز خانه   می شنیدم از پرنده   از لب باد وزنده   داستان های نهانی   راز های زندگانی   برق چون شمشیر بران   پاره میکرد ابر ها را   تندر دیوانه غران   مشت میزد ابر ها را   جنگل از باد گریزان   چرخ ها میزد چو دریا   دانه های گرد باران   پهن میگشتند هرجا   بس گوارا بود باران   به چه زیبا بود باران   می شنیدم اندر این گوهر فشانی   رازهای جاودانی   بشنو از من کودک من   پیش چشم مرد فردا   زندگانی خواه تیره خواه روشن   هست زیبا   هست زیبا   هست زیبا
از کی‌تاحالا عصب کشی ۱۰‌تومن شده.رراحت دوتا دندون میتونه درست‌کنه

بستگی به دندون داره. تو شهر ما که خیلی گرونه. نمیدونم شما کجایین. یه روکش بخاد بزاره بیشتر از هزینه ی ترمیمه. بستگی به شدت پوسیدگی. اغلب روکش میخاد

بزن باران به نام هرچه خوبیست /به زیر آوار گاه پایکوبیست /مزارع تشنه جویباران پر از سنگ /بزن باران که وقت لای روبیست /بزن باران بهاران فصل خون است /بزن باران که صحرا لاله گون است /بزن باران و شادی بخش جان را /بباران شوق و شیرین کن زمان را /به بام غرقه در خون دیارم /به پا کن پرچم رنگین کمان را
مگه چه خبره همچینم دیگه اینقدر دندون درست کردن گرون نیستنهایتا عصب کشی تو بهترین کلینیک پنج تومنهتاز ...

اتفاقا گرونه جوری که نمیشه نزدیک شد. گفتم با ده تومن میتونه یکی رو درست کنه و روکش بزاره فوقش. تموم

بزن باران به نام هرچه خوبیست /به زیر آوار گاه پایکوبیست /مزارع تشنه جویباران پر از سنگ /بزن باران که وقت لای روبیست /بزن باران بهاران فصل خون است /بزن باران که صحرا لاله گون است /بزن باران و شادی بخش جان را /بباران شوق و شیرین کن زمان را /به بام غرقه در خون دیارم /به پا کن پرچم رنگین کمان را